Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
canotaj

Mândrie pentru țara noastră! Două medalii de aur la canotaj, pentru România, la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv.

Canotajul a fost întotdeauna un sport de tradiție în România, iar aceste medalii de aur sunt o confirmare a faptului că țara voastră continuă să fie o forță puternică în această disciplină. Performanțele la nivel internațional aduc mândrie și recunoaștere pentru sportul românesc și încurajează tinerii din țară să se implice în activități sportive și să urmeze cariere în sport.

Sportivele din barca de dublu vâsle feminin (BW2x), Andrada-Maria Moroșanu și Iulia-Liliana Bălăucă, au condus cursa finală încă de la început și au reușit să cucerească cea mai strălucitoare medalie, a transmis federația.Aceasta este a doua medalie de aur pentru România la această competiție.Sâmbătă, echipajul din barca de patru vâsle feminin (BW4x), Emanuela-Ioana Ciotău, Alexandra Ungureanu, Cristina Drugă și Patricia Cireș, a cucerit medalia de aur după ce s-a impus în fața echipajelor din Cehia și Olanda.

Felicitări României pentru performanța remarcabilă la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv! Obținerea a două medalii de aur la canotaj este o dovadă a talentului, muncii și dedicării sportivilor români și a antrenorilor lor.

Aceste succese sportive contribuie, de asemenea, la consolidarea legăturilor dintre România și celelalte țări participante la competiție, promovând valorile și prietenia prin sport la nivel global. Felicitări încă o dată echipajelor de canotaj care au adus onoare și glorie țării voastre!

loading...

Add comment