Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Primarul Robert Negoiță a încălcat ordonanțele militare și s-a plimbat cu iubita prin parc,cu bicicleta

O bucureșteancă care se afla în afara parcului Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3, l-a fotografiat duminică pe Primarul Robert Negoiță cum se plimba cu bicileta cu iubita prin calc, încălcând ordonanțele militare.

Doamna care l-a suprins pe primar, Lilia Stana, a postat următorul mesaj pe pagina sa de socializare:
„Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe LÂNGĂ parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: „verific ca totul sa fie in regula”, stand pe bicicleta in pantaloni scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit preț de cateva minute.Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?”.

Deși toate parcurile sunt închise în București din data de 28 martie, pe durata stării de urgență, tocmai pentru a descuraja întâlnirile între oameni, domnul primar nu a ținut cont de acest lucru și a ieșit la plimbare cu iubita sa, cu bicicleta.În ruam imaginilor apărute pe internet, Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cei doi au fost amendați cu 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.

Primarul a declarat că nu a fost intenția sa să încalce ordonanța militară și cî își asumă faptul că a greșit și, prin urmare, va suporta consecințele.De altfel, a spus că el a ieșit să inspecteze parcul, care se află în sectorul unde acesta este primar.Doar că ideea sa a fost una neinspirată și nepotrivită, din păcate.

loading...

Add comment