Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
viata-e-scurta

Viața e atât de scurtă încât nu avem timp pentru certuri, resentimente și războaie.Există timp doar pentru a iubi și durează doar o clipă.

Viaţa este atât de scurtă, încât uneori nici nu reuşim să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce avem.Ne pierdem timpul cu tot felul de certuri, resentimente și chiar războaie.Fiecare moment este atât de important, încât nu are rost să-l petreci fiind frustrat sau supărat din cauza lucrurilor pe care nu le poți schimba. Viața este destul de fragilă, așa că profită de ocazie pentru a te bucura de viață, în ciuda situației în care te afli.

Fiecare persoană din lume are dificultăți. Fiecare persoană din lume are ceva pentru care să fie recunoscător. Și le vom avea întotdeauna pe amândouă în același timp. Poate fi atât de greu să păstrăm o perspectivă pozitivă, dar cu toții ne datorăm efortul necesar pentru a ne concentra asupra pozitivului. Viața este prea scurtă pentru a fi altceva decât fericit.

Cred că ar trebui să iubești viața pe care ți-a dat-o Dumnezeu pentru că în orice moment se poate schimba dramatic chiar în fața ochilor tăi și poate fi schimbată pentru eternitate. Nimeni nu știe exact sentimentul că viața este prea scurtă, dar unii oameni au o idee despre cum se simte. Unii oameni află cum este viața prea scurtă și nu își dau seama până când nu au experimentat ceva la fel de teribil ca acesta.

Există timp doar pentru a iubi și durează doar o clipă.Așa că sărută încet, iubește profund, iartă repede. Ridicați-vă și nu regretați niciodată. Uită trecutul, dar amintește-ți ce te-a învățat.Viața este prea scurtă pentru a petrece timp cu oameni care îți sug fericirea.Viața este prea scurtă pentru a te stresa cu oameni care nici măcar nu merită să fie o problemă în viața ta.

loading...

Add comment