Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

13 Fotografii amuzante dar și triste în același timp despre carantina alături de cei mici.

Cum grădinițele și școlile sunt închise și majoritatea părinților lucrează de acasă, aceștia trebuie să aibă și grija copiilor în timp de lucrează de acasă.Această situație înseamnă că părinții petrec mai mult timp ca niciodată cu adorabilii săi micuți.Noi am adunat câteva fotografii amuzante dar și triste, care ilustrează luptele și bucuriile părinților în timpul carantinei.Viața poate fi foarte distractivă atunci când o petreci cu copiii tăi toată ziua, în fiecare zi.Cu toate acestea, asta înseamnă că a avea activități pentru a-ți menține copiii ocupați este mai important acum decât înainte.

Să sperăm că această pandemie nu va dura prea mult și viața noastră va putea să revină la normal.Până atunci nu ne rămâne decât să stăm acasă alături de cei dragi și să ne protejăm cât de mult putem.

1.Prima zi de carantină.Am folosit lacrimile mele pentru a curăța vopseaua verde din toată casa.

2.Tata încercând să muncească de acasă fără să-l deranjeze copiii.

3.Copilul meu și-a tuns singur părul ieri, apoi am fost de acord să-l las puțin așa să mă distrez cu el înainte să-l reparăm.

4.Copilul nostru a lucrat ceva în zilele de carantină.

5.Lucrând de acasă cu această mică „teroare”.

6.Deși oamenii se ceartă în magazine pentru hârtia igienică, copilul meu s-a gândit să-i facă o baie împreună cu jucăriile lui.

7.Carantina alături de copii e grea până și pentru animale.

8.Auto-izolarea este atât de plictisitoare.Hai să facem puțină artă!

9.Când te joci cu copiii și îți cer să te îmbraci în rochia de mireasă de la nuntă.Și tu nu găsești motive să-i refuzi.

10.Acesta a fost ultimul sul de hârtie igienică pe care îl mai aveam…

11.Atunci când stai la bloc iar copiii tăi vor afară cu rolele.

12.Așa arată efectiv viața ta atunci când muncești de acasă.

13.Arată ca și cum copilul tău pune la cale ceva diabolic aici.

Autoizolarea și carantina presupun multă atenție din partea părinților.Aceștia trebuie în acelați timp să facă diverse activități alături de copii, pentru ca aceștia să nu se plictisească.Deoarece timpul stat acasă poate fi extrem de plictisitor pentru cel mic, dacă nu-i oferi o ocupație.Când casa devine singurul loc de joacă pentru copiii tăi, lucrurile pot să se complice cu adevărat.Încercați să vă implicați în acest timp copiii în activitățile voastre, cum ar fi gătitul, curățenia, sortatul rufelor sau chiar spălatul vaselor.Nu este nimic rău în a face aceste activități și cei mici.

loading...

Add comment