Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fără să aștepți nimic de la nimeni,trăiești mai bine

Nu aștepta nimic de la nimeni.Pare destul de ușor, nu? Ei bine, într-o lume în care toată lumea crede că ceilalți le datorează totul, oamenii nu observă cât de răspândit a devenit dreptul lor. Și nu este doar o atitudine de drept social. Observați cum puteți să vă așteptați ca prietenii sau familia dvs. să renunțe la tot pentru a vă ajuta chiar și în cele mai simple lucruri, iar acolo unde nu s-a putut, îl considerați ca pe un atac sau o trădare personală. Acest lucru este deosebit de amuzant atunci când sunt făcute de oameni care nu ar fi mutat un deget pentru a ajuta pe nimeni.

Nimeni nu vă datorează nimic.Nimeni nu trebuie să facă acea cină specială, să meargă acel kilometru în plus sau să obțină acel simplu cadou. Nimeni nu trebuie să-i pese. Și totuși, unii oameni o fac. Ei se pun cu tine, îți ies în cale să te ajute sau pur și simplu să te anunțe că sunt acolo pentru tine.Apreciază-i, dar nu așteptat nimic niciodată în schimb.Deoarece realitatea este, este mai bine să fii surprins decât dezamăgit.Așteptările sunt întotdeauna o emoție unilaterală și nu au nicio importanță pentru cealaltă parte. Prin urmare, este mai bine să nu aveți așteptări.Cu cât mai mulți oameni se gândesc să aștepte ceva de la oameni și situații, cu atât poate fi mai dureros dacă nu se dovedește în favoarea ta.

Nu aștepta lucrurile de la alții este primul pas pentru a împiedica oamenii să-ți dicteze viața.Viața este o stradă cu două sensuri – atunci când îți dai seama că nimeni nu îți datorează nimic, te oprești să te aștepți ca oamenii să-ți fie datori.Nimeni nu se cunoaște mai bine decât tine. Nimeni, în afară de tine, nu poate alege cum să trăiești.

Învață să accepți realitatea așa cum este.Înlăturarea așteptărilor nu înseamnă să nu vrei nimic de la viață, ci mai degrabă să lăsați presiunea inutilă. Doar atunci când suntem relaxați putem oferi tot ce avem mai bun din noi.Orice moment este un moment de cotitură dacă decideți să profitați la maxim. Iubește-ți viața. Acceptați ce este mai rău și sperați pentru ce este mai bun.

loading...

Add comment