Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie înțeleaptă ne spune care sunt cele mai importante legi ale iubirii fericite.

Iubirea este un dar puternic și frumos de la Dumnezeu. Este baza fiecărei relații sănătoase.Iubirea este răbdătoare și blândă.Iubirea nu încântă răul, ci se bucură de adevăr. Întotdeauna protejează, întotdeauna are încredere, mereu speră, întotdeauna perseverează. Iubirea nu dezamăgește niciodată.

 1. Iubirea este o acțiune, nu un sentiment.
  Vorbim despre „să ne îndrăgostim” și, de obicei, ceea ce vrem să spunem este „Această persoană este într-adevăr fierbinte și are o personalitate grozavă și mă simt amuzant în interior când sunt în jurul lor.” Toate aceste sentimente pot fi o parte distractivă a procesului, dar iubirea nu este definită de sentimentele noastre; este definită prin alegerile și angajamentele noastre.
 2. Iubirea nu are dată de expirare.
  Atunci când ne angajăm cu cineva, în special în legătura căsătoriei, angajamentul nostru trebuie să țină puternic indiferent de circumstanțele schimbătoare ale vieții. Chiar și atunci când nu avem puterea de a continua să iubim, harul lui Dumnezeu îl face posibil. Nu există iubire reală fără angajament real.
 3. Iubirea scoate tot ce este mai bun din noi.
  Asta înseamnă că trebuie să plasăm nevoile celor pe care îi iubim mai presus de propriile noastre nevoi și să facem acest lucru chiar și atunci când sunt „de nerezolvat”. Dumnezeu ne iubește chiar și atunci când ne aflăm în rău și apoi ne cheamă să ne iubim cu același tip de angajament fără încetare. Când vom oferi dragoste autentică, aceasta va scoate tot ce este mai bun în noi și cel mai bun în cei pe care îi iubim. Dragostea ne ghidează motivele, cuvintele și acțiunile într-un mod mai dăruit vieții.
 4. Iubirea ne vindecă atunci când viața doare.
  Bunătatea, compasiunea și protecția iubirii au putere vindecătoare chiar și în cele mai devastatoare circumstanțe ale vieții. Iubirea adevărată se repezi în durere atunci când toți ceilalți fug. Când iubești pe cineva, fii cel care le vindecă rănile, nu cel care le produce. Fii cel care își șterge lacrimile, nu cel care le provoacă.

Vă rugăm să țineți minte aceste „legi” de fiecare dată când auziți sau spuneți aceste cuvinte frumoase: „Te iubesc!”

loading...

Add comment