Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Acolo unde ai fost fericit, întotdeauna te vei întoarce. Chiar dacă,uneori,doar cu gândul.”

Omul revine întotdeana în vechile locuri în care iubea viața.Fie în persoană, fie în imaginație, se întoarce întotdeauna.Omul se va întoarce întotdeauna în locul în care au fost îndrăgostiți, deoarece vor să se întoarcă la a ști cum se simte. Se întoarce întotdeauna pentru a-și ridica speranțele în legătură cu ceva care să arate că vor fi capabili să o facă.

O persoană se întoarce în vechile locuri unde iubește viața, uneori doar pentru a regreta că și-a ratat șansa. Se întorc cu tristețe. Dar cu mai multă pasiune ca niciodată pentru că, în ciuda tuturor, flacăra continuă să ardă.

Omul se întoarce întotdeauna pentru a arăta loialitate.
Unul revine întotdeauna în acel loc care a fost unic. Cu oameni, sentimente și evenimente foarte similare, modul în care a ajuns la inima lor nu a fost niciodată același. Uneori trebuie să ne comprimăm întreaga noastră existență într-un timp scurt.Acest mod de a acționa liber, anarhic, imprevizibil, rebel și pasionat este un cadou pe care ți-a fost dat de acel loc pentru că ai iubit felul în care te-a făcut să te simți. Nu este o relație în care cineva pierde: amândoi au ridicat puțină magie de la celălalt pentru a străluci mai mult. Acest loc strălucește mai mult după ce știi că ai rămas credincios. Este un secret între voi doi, care nu vă încarcerează, vă eliberează.

Omul se întoarce întotdeauna în vechile locuri în care iubeau viața pentru a fi curajoși și pentru a vindeca răni. Unul se întoarce în acele locuri pentru că un moment de împlinire merită mii care au avut loc oriunde altundeva. Deoarece zilele nu sunt fericite, zilele au sens și sunt pline de o fericire autentică.

De multe ori, din cauza fricii este posibil să amânați întoarcere.Veți inventa scuze și vă veți spune că încă nu sunteți gata să vizitați locul.Fericirea nu este absența problemelor sau a tristeții.Fericirea este locul în care tu te simți fericit.Chiar dacă poate au fost momente în care erai frustrat, obosit, speriat. Și totuși, când ai plecat, tot ce puteai vedea erau lucrurile bune.Ceea ce încerc să spun este că nu există soare fără o ploaie mică, că teama de a nu găsi niciodată o asemenea fericire nu este nefondată. Ai fost fericit, nu pentru că totul era perfect, ci pentru că te-ai concentrat asupra binelui.

loading...

Add comment