Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
maica-domnului

Ritualul celor 7 zile de rugăciune la Maica Domnului face minuni și împlinește cele mai imposibile dorințe.

Rugăciunea este cel mai simplu drum până la Dumnezeu.Cea mai simplă și la îndemână metodă să ne apropiem de Dumnezeu. Practicată în intimitatea casei, în biserică sau mergând pe stradă, rugăciunea are marele beneficiu de a ne aduce mai aproape de Dumnezeu, de a ne dezvolta ca și creștini, de a ne smeri.Pe lângă toate acestea rugăciunea are puterea de a împlini și cele mai imposibile dorințe.

Un sondaj publicat in Journal of Gerontology (Revista de gerontologie) a intervievat 4.000 de varstnici si a descoperit ca cei care se roaga sau mediteaza regulat fac mai bine fata bolilor si traiesc mai mult decat cei care nu o fac.Aceste rezultate se pot datora celorlalte beneficii combinate si dovedite ale rugaciunii, care stimuleaza sanatatea atat in plan mental cat si fizic.

Ritualul celor 7 zile de rugăciune la Maica Domnului.
În cele 7 zie trebuie să citiți de 7 ori pe zi rugăciunea de mai jos. De asemenea, cât ține ritualul aprindeți o lumânare la biserică și ar fi indicat ca toată această perioadă să țineți post.

„Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare, spre tine îmi îndrept gândul, inima și toată ființa, rugându-te:
Ridică-te și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului tău iubit, Iisus Hristos, îngrozindu-i cu nebiruita-ți sfințenie.
Și îndreaptă-ne pe calea mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezu. Roagă-te, Fecioară, pentru Sfânta Biserică, pentru propavăduirea Evangheliei, pentru poporul acesta, rudele mele, pentru văduve, pentru orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi, pentru cei prigoniți, pentru credință, pentru salvarea celor care au rătăcit la secte, pentru cei răposați.

Ajută-ne, Sfântă Fecioară!
Ajută-ne să ne pocăim de păcatele noastre, să ne spovedim adesea, să renunțăm la păcate, vicii și necredință. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului tău Fiu, care a venit să sufere chinuri barbare.

Roagă-te, Măicuță Sfântă, și pentru nevoile mele (aici se rostesc dorințele care se vor a fi împlinite de către Maica Domnului).Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor!
Amin.”

loading...

Add comment