Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bunicii nu mor niciodată, ei trăiesc pentru totdeauna în inimile noastre

Bunicii sunt oamenii care fac parte din copilăria noastră. Oamenii care sunt o întruchipare a căldurii, a tandreței, a bunătății, a generozității și a sacrificiului de sine. Oamenii ale căror cuvinte și povestiri ne urmează pe tot parcursul vieții noastre. Ei sunt primii noștri prieteni, primii noștri protectori. Sunt cei care ne înveselesc viața întotdeauna.

Ei sunt o parte din cele mai frumoase amintiri ale copilăriei noastre. Ei participă la creșterea noastră și ne dau dragostea și sprijinul necondiționat. Și s-ar putea să nu fim conștienți, dar momentele pe care le-am petrecut împreună cu ei în copilăria noastră și lecțiile pe care le-am învățaț au contribuit foarte mult la oamenii care am devenit astăzi. Și așa se creează legătura puternică dintre noi și bunicii noștri. O legătură care nu poate fi ruptă niciodată.

Pe de altă parte, noi vedem cum îmbătrânesc și părăsesc această lume. Și ce poate fi mai dureros decât să-i pierdem? De obicei, moartea unui bunic este prima pierdere cu care ne confruntăm în copilărie. Puteți avea vărsta de 8 ani sau 18 ani, dar oricum simțiți că o parte din inima voastră a plecat. Pierderea unui bunic lasă un gol în inimile noastre, care nu se mai umple niciodată. De aceea, vreau să subliniez celor care sunt adulți și mai au bunici, ar trebui să fie foarte mândri și fericiți.

Cu toate acestea, bunicii rămân întotdeauna în inimile noastre. Cred că toți suntem de acord cu această afirmație, că bunicii noștri nu mor niciodată, pentru că ei continuă să trăiască în inimile noastre pentru totdeauna. Prin păstrarea amintirilor noastre în viață, simțim că sunt prezenți. Îi vedem în fotografiile alb-negru, zâmbind. Sunt în locurile în care am petrecut multe momente minunate împreună. Sunt în lucrurile pe care le-au lăsat în urmă. Sunt în povestirile pe care le spunem copiilor noștri, nepoților noștri. Ei vor fi mereu prezenți în mirosul delicios al prăjiturilor de sărbători, pe care le-au făcut pentru noi. Sunt prezenți în sfatul înțelept pe care l-au dat adesea. Sunt prezenți în povestirile pe care ni le-au spus în fiecare seara înainte de culcare. Sunt prezenți în fiecare râs, în fiecare îmbrățișare. Sunt în sentimentele și amintirile noastre despre timpul petrecut împreună.

loading...

Add comment