Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
good-people

Dacă ești atacat fără un motiv evident sau ți se provoacă rău, cel mai probabil ești o persoană bună și demnă.

O persoană decentă este una cu respect de sine și una care, de asemenea, îi respectă și îi onorează pe ceilalți. Acea persoană este adesea corectă din punct de vedere etic și moral, are răbdare cu oamenii și are bună considerație și grijă față de ceilalți.O persoană decentă nu este niciodată nepoliticos sau condescendent, direct sau lipsit de tact.

O pildă cu morală despre oamenii buni.
Un copil și-a întrebat mama:Mamă, de ce oamenii cu inimă bună sunt răniți cel mai mult?
Mama lui a răspuns: Îți voi spune răspunsul, dar mai întâi adu-mi niște flori din grădina din apropiere.
Băiatul a spus – Da dragă mamă!
A adunat toate florile frumoase din grădină, de la trandafir la lotus la mogra.
S-a întors și a pus din nou aceeași întrebare.
Mama lui i-a pus o întrebare – de ce ai smuls doar aceste flori frumoase? De ce nu altele, acele ierburi și cactusi?
El a răspuns – Pentru că acestea erau cele mai bune din toată grădina.
Mama lui i-a spus – Viața este și ea asemănătoare cu asta. Oamenii cu inimă bună sunt răniți cel mai mult, deoarece pot fi abordați cel mai ușor. Similar cu acele flori frumoase din grădină.

În opinia mea, primul motiv este că oamenii cu inimă bună simt întotdeauna că alții sunt buni. Au încredere în oameni cu ușurință… asta pentru că simt că toți sunt la fel de buni la inimă ca și ei înșiși.Dar, lumea nu e chiar așa de frumoasă.Oamenii cu suflet bun, din același motiv, sunt în mare parte foarte sensibili. Sunt întotdeauna buni cu ceilalți și, prin urmare, se așteaptă la același comportament de la ceilalți față de ei… Acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată… și ajung să fie răniți…

Din păcate, oamenii drăguți cu o inimă bună suferă. Cred că este pentru că sunt altruişti. Întotdeauna văd doar calitățile bune ale oamenilor. Și chiar dacă le văd pe cele rele, decid să le ignore și să uite de ele. Ei cred că toată lumea gândește ca ei (dezinteresat). Deci, „De ce ar răni cineva vreodată pe altcineva?” Acesta este motivul pentru care ajung să aibă încredere în oricine și în toată lumea și, prin urmare, suferă cu oamenii nepotriviți.

loading...

Add comment