Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Adevărul este că,atunci când îți lipsește cineva drag,parcă îți lipsește tot.

Lipsa cuiva poate fi ceva greu de suportat.Dorul care vine din lipsa cuiva poate varia de la sentimente minore de tristețe până la o agonie dreaptă, în funcție de relație și de timpul petrecut cu acea persoană.Devine cu adevărat foarte greu când îți este dor de cineva.

Atunci când cineva drag îți lipsește, parcă îți lipsește tot.Devii dependent de sentimentele euforice declanșate de acea persoană.Iar atunci când ea nu este lângă tine,toate aceste procese se lichidează și duc la dureri de inimă.Iar durata relației are un impact asupra modului în care creierul nostru procesează sentimentele de dor.

Acest lucru explică în totalitate de ce cei aflați în relații mai lungi s-ar putea simți mai puțin zguduiați emoțional, fiind îndepărtați de cel pe care îl iubesc, spre deosebire de panica pe care ați simțit-o probabil cu un nou partener.Dacă simți că treci prin momente grele, că îți lipsește totul, deoarece persoana pe care o iubești nu este cu tine, ca cineva care a supraviețuit unei relații de lungă distanță, am înțeles total prin ce treci.Din fericire, există și modalități de a combate sentimentele de tristețe cauzate de dispariția cuiva care te pot ajuta.Implicarea în acte creative, te poate ajuta, deoarece atunci când suntem creativi, creierul nostru eliberează dopamina, care este un antidepresiv natural.Chiar dacă, s-ar putea să nu ai impresia că faci mare parte din nimic atunci când te simți jos, distragerea minții tale este o parte cheie a depășirii lipsei.Scrierea, gătitul, desenul, fotografia, arta, muzica, decorarea tortului sau colorarea sunt de asemenea câteva modalități prin care îți poți distrage atenția.

Este total normal să-ți lipsească partenerul, sau cineva drag, dar este frumos să știi că există un motiv științific în spatele motivului pentru care se simte atât de greu. Încercați să vă amintiți că nu sunteți singuri, mii de oameni trebuie să facă față distanței în relațiile lor la un moment sau altul. La sfârșitul zilei, dacă ești gestionat în mod responsabil, s-ar putea să termini cu o relație mai puternică. La urma urmei, distanța face ca sentimentele de dor să fie tot mai puternice, iar revederea cu acea persoană să fie mult mai frumoasă și emoționantă.

loading...

Add comment