Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
locul i

Victorie pentru tinerii români.Echipa Nationala de Robotica a Romaniei AutoVortex revine acasa invingatoare cu locul 1 de la Campionatul International de Robotica din India.

Campionatul Internațional s-a desfășurat în perioada 9-12 martie 2023, în Pune, Maharashtra, India.Iar echipa națională de robotică a României „AutoVortex” a câștigat locul întâi la Campionatul Internațional de Robotică din India.În cadrul campionatului au fost prezente 83 de echipe de robotică din India, Rusia, Kazakhstan, Israel, Argentina și România.

Echipa coordonată de asist. univ. dr. Ionuț Valentin Panea, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a mulțumit tuturor celor care i-au felicitat și s-au bucurat pentru reușitele lor.Totodată, echipa Nationala de Robotica a Romaniei AutoVortex s-a calificat și la Campionatul Mondial de Robotică din SUA.

Lucrarea cu care au impresionat juriul și au reușit să ia locul I, a fost un robot rapid, pe roți, dotat cu o macara flexibilă, care poate aduna obiectele de pe jos, pe care mai apoi le poate arunca apoi într-un coș asemenea celor de baschet. Tinerii noștri au învins toate echipele țărilor prezente – India, Israel, Kazahstan și Rusia.

Echipa Autovortex sunt lideri în robotică, ei obținând diferite premii și medalii de-a lungul timpului.Au în palmares victorii în Rusia, Coreea de Sud, Hong Kong, Australia, Africa de Sud, Canada, Israel, Olanda, Germania, Spania, Franța și Cehia.Iar acum au adăugat pe lista lor și victoria din India.

Așa cum ne-au obișnuit deja, tinerii din echipa Autovortex aduc premii impresionante acasă, de fiecare dată când au ocazia.De aceea, le urăm mult succes în continuarea acestor tineri români pasionați, muncitori și ambițioși.

loading...

Add comment