Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Top cele mai romantice destinații pentru luna de miere

Ți-ai făcut oficială căsătoria? Ei bine, acum e timpul să te relaxezi. Indiferent dacă sunteți tipul de cuplu care dorește să exploreze o destinație o dată în viață, să experimenteze mâncaruri diferite și arhitectură de altă natură sau pur și simplu să vadă una dintre cele mai frumoase plaje din lume, trebuie să parcurgi acest articol. Planificarea nunții, în timp ce este interesantă, poate fi o sursă majoră de stres – iar luna de miere va fi probabil prima dvs. ocazie reală de a vă bucura de un timp de calitate cu soțul / soția. Călătoria trebuie să vă relaxeze în primul rând și să se potrivească nevoilor și stilului dvs. ca un cuplu. Trebuie să cuprindeți lucrurilor dvs. preferate într-o singură călătorie și să vă bucurați de timpul petrecut împreună.

Când vă planificați luna de miere, luați în considerare în primul rând bugetul, o lună de miere este o scuză absolută pentru a investi într-o călătorie pe care altfel nu v-ați lăsa niciodată să o faceți în destinații de vis.Noi am făcut o listă cu destinațiile cele mai romantice, neexploatate, interesante și uimitoare din punct de vedere vizual, pentru a vă oferi toate motivele pentru care trebuie să vizitați unul din aceste locuri.

Grecia

Istoria bogată a Greciei, mâncarea excepțională și frumusețea fascinantă îl fac un loc ideal pentru a pleca în luna de miere, petrecând cel puțin câteva nopți în orașul plin de viață din Atena. Insulele grecești sunt tot mai populare, datorită plajelor spectaculoare și apei turcoaz.Grecia este fără îndoială o destinație care nu are cum să te dezamăgească, indiferent de gusturile și pretențiile tale.

Patagonia, Chile

Este cu adevărat dificil să găsești un cadru mai romantic decât Patagonia. Este un loc plin de aventură și un răgaz de altădată perfect pentru cupluri, departe de lume. Veți observa aici, ape pline cu flamingo, vârfuri cu zăpadă și peisaje incredibile.

Irlanda

Dacă imaginea care îți revine în minte atunci când te gândești la Irlanda sunt dealurile verzi, stâncile abrupte și castelele din piatră, ei bine, nu greșești. Dar toate aceste lucruri sunt doar o parte a Irlandei. Gândiți-vă la o luna de miere în Irlanda ca o oportunitate perfectă de a acoperi această „ceva vechi, ceva nou” parte a tradiției. Dacă doriți să petreceți noaptea într-un castel potrivit pentru o zi regală modernă, vizitați Castelul Ashford sau rezervați o cameră la recent renovată Adare Manor.

Suedia

Culorile vibrante ale Suediei, topografia variată, minunile gastronomice și pietrele ascunse îl fac perfect pentru toate anotimpurile. Stockholmul este locul perfect pentru a explora istoria bogată a țării și merită să mergeți pe jos în istoricul Gamla Stan pentru a hoinări prin străzile și aleile orașului. În timp ce vă aflați aici, explorați nenumăratele galerii de artă, buticuri frumoase și cafenele ciudate. După apus, luați un martini și cină la Brasserie Le Rouge, care are vibrații serioase Moulin Rouge cu scaune de catifea de pluș și mâncare excelentă. Acestea sunt lucrurile din care sunt realizate vise: cea mai bună poveste de dragoste intimă într-un cadru din afara lumii.

Puglia, Italia

Puglia, Italia este aproape de perfecțiune. Această bijuterie din Italia este perfectă pentru lunile de miere pe tot parcursul anului, fermecătoare, ciudate, dar luxoase, și găzduiește unele dintre cele mai frumoase plaje din Italia. Stațiunea de lux Borgo Egnazia, uluitoare, adăpostită ușor în plantațiile de măslini și împrăștiată cu iasomie, surprinde perfect eleganța și frumusețea fascinantă a Pugliei. Seamănă cu un sat tradițional, stațiunea este proprietatea familiei și funcționează, la doar câțiva pași de coastă, cu priveliști impresionante, cu piscine cu apă sărată și chiar cu un teren de golf care îmbrățișează oceanul.

California

Coasta Californiei îmblânzește romantismul cu frumusețea sa naturală, climatele variate, dar perfect, și are cele mai bune vederi din jur.Faceți o croazieră de-a lungul plajei spre Santa Barbara vecină și obțineți o imagine minunată, cu vederi nebunești ale munților și ale oceanului. Alegeți o cazare cu vedere la ocean și nu veți fi dezamăgiți pentru mâncarea excepțională, vederi de neegalat și servicii de cinci stele.

Mozambic

La mare depărtare de noi,se află Mozambicul, unul dintre comorile ascunse ale Africii. Aici puteți face scufundări incredibile, caiac și pescuit. Puteți merge și într-o croazieră romantică pe mai multe nopți, o modalitate extrem de minunată de a explora Mozambicul. Viața marină este plină cu peste 350 de specii de pești și corali. Liniștea pe care o găsiți în această zonă mai puțin cunoscută, din Mozambic este ceea ce face cu adevărat o evadare excepțională și neexploatată, în luna de miere.

Portugalia

Sofisticarea, relaxare si predominația luxului, fac o perfecta alegere pentru luna de miere și pentru cei care cauta un loc in care sa poata merge pe plaja in picioarele goale cu un pahar de șampanie fină.

Insulele Maldive

Cu nisip alb ca zăpadă și apele incredibil de albastre, Însulele Maldive care unele dintre cele mai frumoase plaje ale planetei. Cu aproape 100 de stațiuni pentru a alege – fiecare cuprinzând propriile insule private precum Soneva Fushi , Cheval Blanc Randheli și Gili Lankanfushi. Apele calde sunt înconjurate de viață marină, pereți de corali, broaște țestoase mari, și chiar rechini masivi sunt splendoarea naturii. Un loc minunat de romantic, în vilele fabuloase din paradisul insulei, unde acoperisul îți permite să vezi cerul pline de stele.

Thailanda

Caracterul prietenos, iubitor de distracție al poporului thailandez pătrunde prin toate aspectele acestei țări luxuriante, bogate în cultură. Indiferent dacă căutați inima rurală a țării, înconjurată de pădurile dense, templele aurii, strălucitoare ale buddhismului care pun punctul peisajului sau preferați să vă petreceți timpul petrecut în piețele stradale rătăcite sau să vă plimbați în apa deschisă din Phuket.Thailanda are zone bune de scufundări, împreună cu safari din pădurile tropicale, unde puteți să vedeți păsările tropicale și să vă scăldați în cascade cristaline. În timp ce acolo, puteți organiza o cină la lumina lumânărilor în jungla densă sau o croazieră la apus de soare.

Cambodgia

Cambodgia este o diasporă de atracții, sunete și mirosuri noi, îmbinând tradițiile antice cu facilitățile moderne – o experiență cu adevărat spectaculoasă și singulară care o face una dintre cele mai bune locuri pentru luna de miere.

Filipine

Acest arhipelag găzduiește plaje cu nisip de zahăr, stânci de calcar și întinderi de apă limpede și sticloasă, atât de strălucitoare, și întinse ca orizontul. Aceasta este bijuteria de necontestat a Filipinelor.

Noua Zeelandă

Iubitorii de luna de miere activi și fanaticii de fotografie vor găsi un mediu mai mult decât fericit în Noua Zeelandă. Oglinzile și nivelele zgomotoase dau loc munților smaraldului, vârfurilor de zăpadă și bogatelor terenuri agricole.

Croația

Țara găzduiește un număr de locuri de filmare ale filmelor celebre, inclusiv orașul din viața reală din Dubrovnik, care este „Kings Landing din Westeros” din Urzeala Tronurilor. Croația este o destinație de călătorie foarte romantică. Este plină de atracții și experiențe încă nedescoperite de majoritatea călătorilor.

Bora Bora

Cu lagune turcoaz, recife de corali luxuriante și bungalouri cu apă de ploaie scos dintr-un vis, Bora Bora este ideal pentru cuplurile care doresc să trăiască visul. Urmați vulcanul stins din centrul insulei, faceți scufundări prin grădinile de corali tehnicolor care intră în țărmul mării, sau purtați-vă într-o plimbare de lux la unul dintre numeroasele avanposturi de lux care trebuie să vizitați o evadare tropicală.

loading...

Add comment