Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
Boris-Johnson

Izolarea va fi eliminată de săptămâna viitoare pentru românii care vin din Marea Britanie.Vor fi eliminate și testele.

În Marea Britanie au loc schimbări majore de săptămâna viitoare cu privire la resticții.Premierul britanic Boris Johnson a anunţat ridicarea mai multor resticții în Anglia.Purtarea obligatorie a măștilor se va încheia.Premierul a spus că în Marea Britanie cazurile sunt în scădere și că valul acesta a atins probabil vârful la nivel național, ceea ce înseamnă că regulile pot fi acum simplificate.

Românii care vin din Marea Britanie și sunt vaccinați cu schema completă nu vor mai trebui să prezinte rezultatul unui test negativ și nici nu vor mai fi obligați să stea în carantină.Ei vor fi obligați doar să completeze la intrarea în România un formular de localizare cu maximum 48 de ore înainte de sosire.De aseemenea și pentru sosirea în Anglia, cei vaccinați cu schema completă nu mai au nevoie de acel teste negativ și de autoizolare sau carantină.

Atenție totuși, deoarece aceste condiții sunt valabile doar pentru persoame vaccinate cu schema completă de imunizare.Pentru persoanele nevaccinate, regulile de intrare pe teritoriul Regatului Unit rămân neschimbate.Ei vor fi obligați să prezinte la intrarea în Anglia un test negativ, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de călătorie.Pe lângă acesta vor fi obligați să își rezerve și să achite încă 2 teste pentru ziua a 2-a si a 8-a de la sosire.Șă să stea o perioadă de 10 zile în autoizolare la adresa de domiciliu declarată la sosire.

Modificările sunt așteptate să intre în vigoare începând cu data de 11 februarie 2022.Boris Johnson a declarat că lucrurile încep să se îmbunătățească în Maria Britanie.

Aceste eliminări sunt un impuls major pentru turismul din Marea Britanie, eliberând Marea Britanie înaintea sezonului crucial al vacanțelor de primăvară.

Conform noilor reguli, persoanele care nu au schema completă vor trebui supuse totuși unor restricții.Anunțul este de așteptat să ofere o soluție de durată afacerilor și turismului din Regatul Unit care a fost destul de afectat în ultima perioadă.Londra va include, de asemenea, încă 16 țări și teritorii, inclusiv China și Mexic, în lista certificatelor recunoscute. Acest lucru va aduce numărul total de certificate recunoscute la 180. Toate țările din Asia de Sud sunt incluse în listă. Cu toții sperăm să revenim la normalitate cât mai repede posibil.

loading...

Add comment