Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
orhidee

Usturoiul, ingredientul magic pentru orhidee.Veți avea flori frumoase și bogate cu acest elixir.

Dacă vă plac orhideele, dar nu știți cum să aveți grijă de ele să aibă tot timpul flori frumoase și bogate, noi vă spunem un secret.Usturoiul este un factor natural pentru orhidee atunci când vine vorba de acarieni, trips și afide, datorită nivelului ridicat de sulf.

Când usturoiul este aplicat pe orhideea dvs., va ajuta la formarea clorofilei, la sinteza proteinelor și la formarea a 21 de aminoacizi.Usturoiul stimulează activ înflorirea orhideei. Este suficient să pregătiți un amestec special de usturoi, astfel încât planta să înflorească regulat și să vă ofere flori frumoase.

Cum se pregătește elixirul pentru orhidee?
Aveți nevoie de apă – 0,5 l, usturoi – 6 catei și acid succinic – jumătate de tabletă.Aceasta o găsim la farmacia naturistă sau la fitofarmacie.
Acidul succinic se dizolvă în apă fierbinte. Usturoiul decojit este zdrobit cu un cuțit sau o presă. Se adaugă usturoiul în apa în care am dizolvat pastila de acid succinic și se amestecă. Se toarnă amestecul într-un borcan și se lasă să stea 24 de ore. Strecoară soluția obținută și udă cu ea orhideea prin metoda scufundării ghivechiului.Procedeul se foloseste o data pe luna.

Apa de usturoi ajută la grăbirea înfloririi orhideei de acasă, așa că este adesea folosită în cazurile în care planta nu înflorește mult timp. Experții recomandă pulverizarea periodică a orhideei cu apă de usturoi, chiar dacă planta este sănătoasă, dar doriți să grăbiți apariția florilor.Usturoiul conține o mulțime de nutrienți. Planta conține compuși cu sulf, minerale, multe macro și microelemente, vitamine și antioxidanți. Acest lucru explică de ce orhideea are nevoie de usturoi.

loading...

Add comment