Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
caise-uscate

6 fructe uscate la fel de bune ca medicamentele – Caisele uscate curăță vasele de sânge, smochinele îmbunătățesc digestia…

Fructele uscate sunt o parte foarte esențială a dietei noastre, deoarece conțin un număr mare de nutrienți. Consumul într-o cantitate echilibrată poate îmbunătăți felul în care arăți și simți.

Caisele uscate.
Fibrele din caise uscate reduc excesul de colesterol de pe pereții vaselor de sânge. Toate aceste substanțe promovează sănătatea inimii și îmbunătățesc funcția acesteia. Caisele uscate conțin o cantitate mare de fier, care este eficient împotriva anemiei.De asemenea, caisele sunt pline de antioxidanți care ajută la lupta împotriva infecțiilor interne.

Stafidele.
Stafidele sunt bogate în fier, care la rândul său îi ajută pe cei care suferă de anemie. Există nutrienți esențiali în fructele uscate precum vitamina A, B și K; minerale precum cuprul, magneziul și fierul; și grăsimi nesaturate care ajută la regenerarea globulelor roșii și a hemoglobinei din organism.

Curmalele.
Curmalele sunt fructe tropicale care pot fi uscate sau umede. Curmalele uscate sunt pline de fibre digestive și vă ajută să vă mențineți satul pentru o lungă perioadă de timp, suprimându-vă poftele. Acest fruct bogat în fier ajută organismul nostru în multe feluri să-l mențină sănătos. Printre beneficiile curmalelor sunt: Ajută la reducerea greutății, crește nivelul hemoglobinei, stimulează energia și îmbunătățește sănătatea intestinului.

Prune uscate.
Prunele uscate oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate. Au un conținut ridicat de zahăr și, de asemenea, conțin câțiva compuși nutritivi care sunt importanți pentru organism. Ajută la satisfacerea goanei de zahăr și la săturarea poftei de dulce, oferind beneficii nutriționale. Prunele au vitamina A, K, carbohidrați și fibre din abundență.Ele ajută la întărirea și construirea oaselor și mușchilor.
De asemenea, ajută la gestionarea nivelului de colesterol.

Smochinele uscate
Smochinele uscate au o culoare ușor galben-portocalie, cu sute de semințe minuscule în interiorul lor. Smochinele uscate, ușor dulci, sunt pline de sute de beneficii nutriționale. Au numeroase vitamine, magneziu, fier și calciu, printre alte componente.Smochinele fac minuni dacă suferiți de probleme respiratorii sau de reproducere.De asemenea, ajută la îmbunătățirea densității osoase.Fructele uscate sunt o parte foarte esențială a dietei noastre, deoarece conțin un număr mare de nutrienți. Consumul într-o cantitate echilibrată poate îmbunătăți felul în care arăți și simți.

Fistic.
Fisticul vă poate suprima foamea și vă ajută corpul să se simtă plin pentru mai mult timp. Este bogat în acid oleic și antioxidanți, caroteni, vitamina E, cupru, mangan, potasiu, calciu, magneziu, fier, seleniu, zinc și antioxidant polifenolic. Acest fruct uscat în formă de inimă are proprietăți antiinflamatorii care oferă diverse beneficii: previne diabetul, scade nivelul colesterolului rău, întărește imunitatea și ajută la reducerea greutății.

loading...

Add comment