Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să scapi natural de transpirația excesivă

Antiperspirantul este de obicei prima metodă de apărare împotriva transpirației. Dar dacă sunteți preocupat de sănătatea dumneavoastră, știți că majoritatea antiperspiranților conțin toxine.

Noi am găsit câteva soluții și modalități mai naturale de a opri transpirația excesivă, pe care le-am enumerat și prezentat mai jos.

Oțetul de mere

Oțetul de mere furnizează o listă impresionantă de beneficii pentru sănătate. Ajută la reglarea zahărului din sânge, ameliorează arsurile din stomac și refluxul de acid și chiar ajută la scăderea în greutate.

Atunci când este aplicat direct pe piele, oțetul acționează pentru a ajuta la îndepărtarea bacteriilor și pentru a închide porii. Luați o cârpă de bumbac pentru a freca oțet de mere pe zonele tale transpirate. Sau lăsați-o peste noapte și faceți duș dimineața.

De asemenea, îl puteți consuma și amestecând două lingurițe cu oțet de mere și miere, într-un pahar de apă. Beți o dată pe zi pe stomacul gol. Efectele transpirației ar trebui sa se schimbe in cateva zile.

Sucul de roșii

Dincolo de avantajele lor de combatere a cancerului, roșiile vă ajută și în reducerea porilor și pot reduce transpirația cronică prin reglarea temperaturii interne. O dietă bogată în roșii sau pur și simplu un pahar de suc de roșii băut în fiecare zi vă va ajuta să controlați transpirația excesivă.

Ceai verde și negru

Dacă transpirați prea mult, încercați să schimbați cafeaua de dimineață cu ceaiul verde pentru a profita de aceste beneficii de blocare a transpirației.

Ceaiul negru are, de asemenea, proprietăți astringente și poate reduce transpirația atunci când este aplicat direct pe piele. Fierbeți câteva pungi de ceai negru în 3-4 căni de apă fierbinte. Lăsați-l timp de 10 minute. Îmbibați un prosop în soluție și frecați-l pe axilă.

Cartofii

Consumul de sodiu prea mult va face corpul să rețină apă. Alimente bogate în potasiu cum ar fi cartofii și broccoli inversează acest proces prin împingerea apei din corp. Din cauza acestui efect, cartofii pot ajuta la ameliorarea transpirației prin absorbția excesului de apă de pe piele.

Lămâia

Lămâia conține acid citric, care elimină bacteriile și ajută la reducerea transpirației excesive. Puteți fie să frecați o jumătate de lămâie pe zonele afectate sau amestecați o cantitate mică de suc de lamaie cu bicarbonat de sodiu și aplicați-o cu un tampon de bumbac. Încercați să lăsați sucul de lămâie timp de cel puțin 30 de minute să acționeze și apoi clătiți bine.

Sper că vor fi utile aceste metode naturale pentru a opri transpirația.

loading...

Add comment