Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sfecla-rosie

Sfecla roşie, cel mai puternic purificator al sângelui

Sfecla roșie a fost consumată din cele mai vechi timpuri. Acesta are un profil nutrițional bogat și este plină de elemente esențiale de zi cu zi precum vitaminele B, fier, cupru, calciu și potasiu. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că oferă o mină de aur de beneficii care stimulează sănătatea pe care s-ar putea să nu le obțineți în altă parte.

Agentul activ de curățare din sfeclă roșie ajută la promovarea sănătății ficatului și la detoxifierea sângelui. Jurnalul de Nutriție a afirmat că sfecla are proprietăți de protecție a ficatului. Adăugarea în dieta ta a sfeclei, poate crește nutrienții care au un efect detoxifiant asupra ficatului și pot reduce inflamația

Sfecla este bogată în nitrați, pe care organismul îi transformă în oxid nitric – un compus care relaxează și dilată vasele de sânge, transformându-le în autostrăzi pentru sângele tău bogat în nutrienți și oxigen. Aceasta înseamnă o circulație mai bună și, eventual, o tensiune arterială mai scăzută.Sfecla roșie ajută la detoxifierea întregului organism. Este un purificator grozav și face acest lucru prin tragerea de toxine în colon, unde pot fi apoi evacuate.

Sfecla roșie este o sursă excelentă de mangan, un mineral foarte important, dar subapreciat. Este important pentru sănătatea intestinului, structura oaselor și producția de energie.Prin urmare, sfecla roșie nu este doar un puternic constructor de sânge, ci are și alte beneficii uimitoare pentru sănătate.

Sfecla roşie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce şi bea sucul, fie o consumăm crudă sub formă de salată sau fiartă, fie în supă sau în piureuri, fie la cuptor.Pentru început, se recomandă a se consuma sucul de la 250 de grame de sfeclă pe zi.

Pur și simplu nu poți învinge beneficiile sfeclei. Și acestea sunt doar câteva dintre beneficiile impresionante pe care le oferă. Este, fără îndoială, un super-aliment puternic și, dacă nu l-ați încercat încă, acum este momentul potrivit să faceți acest lucru.

loading...

Add comment