Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
chia

Ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci semințe de chia în fiecare zi.5 lucruri care te vor convinge să le incluzi de acum în alimentație.

Lumea nu are idee cât de sănătoase și benefice sunt semințe de chia pentru organism.Ele aduc un aport mare de calciu și un mineral esential implicat in numeroase procese de care depinde sanatatea intregului organism. Pe lângă acest lucru, semințele de chia sunt super versatile și pot fi ușor de adăugat la mâncărurile tale preferate.

Semintele de chia reduc inflamatia din organism si astfel ajuta toate procesele care ne fac organismul sa functioneze la capacitate maxima.Sunt antiinflamatoare și asta înseamnă că adăugarea lor în dietă ajută la combaterea cancerului și a altor boli precum bolile de inimă.

Semințele de chia sunt și o sursă excelentă de fibre, care pot îmbunătăți sănătatea inimii, pot reduce nivelul de colesterol și pot promova sănătatea intestinală. Fibrele durează mai mult pentru a fi digerate și vă fac să vă simțiți mulțumiți mai mult timp, așa că vă pot ajuta la pierderea în greutate și vă pot reduce riscul de a dezvolta diabet sau boli de inimă.

Un alt beneficiu al semințelor de chia este că pot stabiliza zahărul din sânge și pot îmbunătăți sensibilitatea la insulină.Acest lucru este de mare ajutor pentru diabetici, în special. Asociați adăugarea de semințe de chia la smoothie-uri, sosuri și alimente precum fulgii de ovăz cu consumul de alimente neprocesate. Acest lucru va fi foarte bine pentru tine pe termen lung.

Semințele de chia sunt grozave și pentru sănătatea oaselor.Este destul de grozav că această mică sămânță puternică are atât de mulți nutrienți precum fosfor, proteine și calciu, care vă va aduce beneficii oaselor.

Deoarece semințele de chia sunt bogate în proteine și fibre, se consideră că acestea sunt utile în pierderea în greutate.Se știe că proteinele reduc pofta de mâncare și te lasă să te simți mulțumit, ceea ce înseamnă mai puține gustări cu alimente potențial nesănătoase.

Pe lângă toate beneficiile semințelor de chia pe care le-am menționat, aceste semințe mici oferă un pumn atunci când vine vorba de nutrienți. Și lucrul grozav este că primești toate aceste beneficii într-o cantitate mică de semințe.Deci nu trebuie să vă „umpleți” de aceste semințe.Pot fi amestecate în smoothie-uri sau amestecate cu lichide și fructe, pot deveni o budincă gustoasă.

loading...

Add comment