Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bucurati-va

Nu vă plângeți de viața pe care o aveți, bucurați-vă că sunteți în viață… tot ce primim este un dar de la Dumnezeu!

Dumnezeu a creat viaţa sub toate aspectele ei.Pentru creștini, Dumnezeu nu este doar Creatorul vieții, ci este viața însăși, după cum Însuși mărturisește: „Eu sunt calea, adevărul și viața.”

Un tânăr credea că are o viață proastă și plictisitoare. Își dorea bogăție, aventură și fericire. Tatăl său i-a dat o parte din moștenire. Tânărul a trăit o anumită perioadă din propria plăcere. Apoi banii s-au terminat și a rămas pe stradă. Și abia atunci și-am dat seama cât de bine îi era cu tatăl său. În acel moment, a devenit gelos pe muncitorii de pe moșia tatălui său. Tânărul a decis să se întoarcă acasă și să-și ceară iertare. Spera ca măcar tatăl său îl va angaja.

Morala e că din păcate nu apreciem la timp ce ne oferă viața și Dumnezeu și de cele mai multe ori regretăm, pentru că atunci când pierdem ce avem, înțelegem importanța a tot ce am avut.

Nu vă plângeți de viața pe care o aveți, nu vă plângeți că viața e grea, bucurați-vă că sunteți în viață, că puteți să vă ridicați din pat dimineața, că aveți puterea în fiecare zi să o luați de la capăt, bucurați-vă de oamenii dragi, de sănătate și apreciați corect valoarea tuturor lucrurilor pe care le aveți. Nu risipiți cu nesăbuință timpul, banii și lucrurile pe care le aveți ci învățați să vă bucurați de tot.

Viata noastra este cel mai pretios lucru pe care il avem, dar de foarte multe ori nu ne gandim la asta si traim aproape fara sa ne dam seama.Nu pierde timpul si nu astepta miracole.Timpul este un dar așa că apreciază-l așa cum este.Ce avem nu e important. Doar ce ne lipsește. Problema e că așa nu vom fi niciodată fericiți, dacă nu învățăm să apreciem ceea ce avem deja.Viața e frumoasă și trebuie să ne bucurăm de ea. Învățăm zi de zi să prețuim tot mai mult ce avem. Să nu uităm să mulțumim pentru ce ne oferă viața.

loading...

Add comment