Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Alege un bărbat care te face mereu să zâmbești

Zâmbetul este cheia unei relații fericite.Serios, există ceva mai bun decât să râzi de ceva amuzant, spune cineva pe care îl iubești? Se spune adesea că „râsul este cel mai bun medicament” și consider că aceste cuvinte sunt adevărate. Vindecă atât de multe răni și rezolvă multe dintre problemele vieții.Este întotdeauna plăcut să ai pe cineva în viața ta, care să te facă mereu să zâmbești, deși treci prin momente dificile.

Te îndrăgostești de cineva din mai multe motive – poate pentru că îți înțelegecele mai ascunse secret sau poate pentru că inima lor pare inexplicabilă legată de a ta.Poate vă îndrăgostiți pentru că sunteți amândoi pasionați de aceleași lucruri sau pentru că vă simțiți prea confortabili în preajma lor.Poate vă îndrăgostiți pentru că aveți încredere unul în celălalt, pentru că vă simțiți ca o persoană mai puternică atunci când sunteți în jurul lor sau poate chiar pentru că nu vă puteți imagina viața fără ei.Toate aceste lucruri sunt frumoase și motive întemeiate pentru a te îndrăgosti. Dar cred că unul dintre cele mai importante lucruri este să te îndrăgostești de cineva care te face să zâmbești.

Viața este grea, imperfectă și adesea dureroasă. Veți face față înfrângerii, îndoielii, durerii, pierderii, trădării și morții.Veți fi doborât, vă veți ridica și apoi veți cădea din nou.Îi veți pierde pe cei dragi, vă veți simți provocat în credința voastră și veți avea momente când vă puneți la îndoială totul – și în toate acestea, aveți nevoie de cineva care să vă aducă un zâmbet pe față.Viața este prea scurtă și prea complicată pentru a te potrivi cu cineva care nu te face să râzi, cu cineva care nu-ți luminează zilele cu un zâmbet sau o glumă prostească sau un sărut dulce pe obraz atunci când te aștepți cel mai puțin la asta.

Alege să fii cu un bărbat care te face mereu să zâmbești.Cineva care scoate ce e mai bun din tine în orice situație, care îți oferă întotdeauna un motiv să zâmbești.Cineva care te poate scoate din cele mai proaste dispoziții și care te poate salva de durerea cea mai profundă.Cineva care îți amintește, în fiecare zi, ce bucurie este să fii în viață.Cineva care te va iubi așa cum ești și te va menține fericit, fără griji pentru restul zilelor tale împreună. Pentru că timpul nostru pe pământ va fi scurt și numai zâmbetul și iubirea îl poate face mai frumos.

loading...

Add comment