Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Niciodată nu accepta cafeaua de pr0astă calitate, prieteniile false și oamenii nepotriviți

Probabil ați auzit de multe ori această zicală, ei bine ea este cât se poate de adevărată.Prietenii ar trebui să fie buni pentru tine. În ultimii ani, cercetările științifice au sunu sunt atât de predișpuși la atacuri de inimă și sunt susceptibili de a trăi mai mult decât cei fără prieteni. Și sunt chiar mai puțin sensibili la frig, arată studiile.Dar nu toți prietenii au un astfel de efect.

„Prietenia este adesea foarte dureroasă”, a spus dr. Harriet Lerner, psiholog și autor al „Dansului de legătură”. Psihologii și sociologii atrag acum atenția asupra efectelor negative ale sănătății prietenilor răi.De aceea, trebuie să aveți o mare grijă cum vă alegeți prietenii.Ei pot aduce efecte benefice sau negative psihicului și corpului dumneavoastră.Prin urmare, renunță întotdeauna la prietenii falși, care doar te folosesc la nevoie.Păstrează distanța de oamenii nepotriviți, care nu se țin niciodată de cuvânt și te dezamăgesc la tot pasul.La fel cum niciodată nu accpeta o cafea de proastă calitate.Plătește în plus, dacă vrei să savurezi o cafea cu adevărat bună.Viața este prea scurtă pentru a-ți irosi energia pe lucrurile care te consumă.De aceea, concentrează-te pe tot ceea este te face fericit.

Viața este scurtă. Viața ta ar trebui să fie o reflexie a lucrurilor pe care le iubești și a experiențelor care te fac fericit. Nu ar trebui să eziți să arați acest lucru. DDacă te comporți ca și cum nu ți-ar păsa, atunci vei primi de la viață lucrurile față de care îți este indiferent. Este foarte simplu. Întotdeauna vor fi lucruri pe care nu le poți avea așa pur și simplu nu le poți controla și asta e bine. Exact de aceea nu trebuie să vă irosiți energia pe ceea ce nu vă face fericiți.Nu trebuie să ai așteptări de la alți oameni, pentru că nu-i poți influența și nu poți schimba modul în care acționează.

loading...

Add comment