Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ivan

Profesorul Ivan Neumivakin: Eu nu beau ceai și vă sfătuiesc să faceți la fel. Urmează aceste 10 reguli atunci când mănânci și vei fi sănătos.

Ivan Pavlovici Neumîvakin a fost doctor în științe medicale, profesor, laureat al Premiului de Stat al URSS Ivan Pavlovici Neumyvakin. El a luat de la cei mai buni medici și oameni de știință toată puterea medicinei interne și a îmbogățit-o cu invențiile sale.Folosind sistemul Ivan Neumyvakin, putem deveni sănătoși, în ciuda poluării mediului și a altor factori negativi. Și pentru aceasta, nu sunt necesare fonduri uriașe pentru medicamente.

Cafeaua și ceaiul oferă o scurtă explozie de energie, dar acest lucru nu face decât să agraveze lipsa apei. Aceste băuturi și altele similare nu pot fi procesate.

Urmează aceste 10 reguli atunci când mănânci și vei fi sănătos.

1.Mănâncă mai puțin.
Reducerea porțiilor obișnuite de alimente – un pas către îmbunătățirea organismului, scăpa de zgură și îmbunătățirea digestiei. Toate alimentele în exces provoacă boli!O masă echilibrată arată așa:proteine (mai bine – legume, carne și pește cu conținut scăzut de grăsimi) – 15-20%; hrana vegetala – 50-60% (cat mai multe fructe si legume crude); carbohidrați (mai ales pâine cu fibre grosiere și cereale) – 30-35%.

2.Cu cât se mestecă mai bine mâncarea, cu atât se digeră mai bine.
Nu mâncați și nu gătiți niciodată în furie și grabă, încercați să faceți masa rituală specială. A nu confunda alimentele cu proteine ​​carbohidrate – încercați să împărțiți carbohidrații și proteinele în două mese separate.

3.După masă, ia o pauză.
20 de minute de odihnă suficient pentru ca organismul să fie complet supus procesului de digestie și să absoarbă toate substanțele valoroase în repaus. Amintiți-vă că digestia în sine – proces consumatoare de energie.

4.Nu lua cina mai târziu de ora 18:00.
Este foarte important! Cina ta nu ar trebui să întârzie – apoi dispare orice problemă cu excesul de greutate, iar corpul se va autocurăța perfect.

5.Bea apă cu 10-15 minute înainte de masă.
Este regimul optim de băut pentru o digestie mai bună. Ziua este necesar să beți 2 litri de apă, urmăriți calitatea acesteia – este fundamentul sănătății.

6.Nu mâncați alimente fierbinți, doar calde. Același lucru este valabil și pentru băuturi.

7.O zi de post o dată pe săptămână.
Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine corpului tău: fructe, suc pe zi, chefir sau legume. Astfel de zile de post mobilizează apărarea organismului.

8.Nu te forța să mănânci dacă nu ai poftă.
Dacă nu ți-e foame, înseamnă că alimentele consumate anterior nu au fost încă digerate.

9.Se bea pe stomacul gol cu apa, un praf de sare. Acest lucru te va scuti de stagnarea vezicii biliare și ajută organismul să lucreze activ toată ziua.

10.Nu face altora ceea ce nu si-ar dori.
Profesorul Neumyvakin crede că căderea spirituală duce în mod inevitabil la moarte prematură – atunci când o persoană este slabă în spirit, corpul lui este slăbit și el.

loading...

Add comment