Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu are întotdeauna motivele lui,ai încredere în el.

Dumnezeu are întotdeauna motivele lui,ai încredere în el.Planurile sale pentru tine, sunt întotdeauna mai bune.De cele mai multe ori, planurile Sale nu sunt doar mai bune, ci sunt atât de potrivite în toate. Chiar în timp, chiar în loc și chiar în momentul în care ai avut nevoie ca acel plan să se întâmple în viața ta.

Nu ai obținut cea mai mare notă? Nu ai obținut slujba de vis pe care ți-o dorești? Nu ai reușit să îți cumperi mașina mult dorită? Nu ai primit acel „DA” de la El? Este pentru că El are planuri pentru noi și nu totul va merge așa cum am planificat să fie.Planurile nu merg așa cum am planificat pentru că El are motivele sale.Ai încredere că totul va fi bine.Poate că nu ați obținut cea mai mare notă pentru că El vrea să învățați smerenia în acel moment al vieții voastre. Așadar, când deveniți adult, veți ști că obținerea celui mai mare scor nu înseamnă deja că sunteți cea mai inteligentă persoană.Poate că nu ai obținut slujba de vis pe care ți-o dorești, pentru că El are nevoie de tine pentru a-L sluji într-un domeniu în care ai nevoie de mai mult.Poate că nu ai deținut mașina mult dorită de atât de mulți ani, deoarece El te învață să prețuiești lucrurile mai importante din viață.El te învață că în viață, cele mai importante lucruri nu sunt chiar lucruri materiale. Poate că nu ai primit acel „DA” de la El pentru că El așteaptă ca tu să-L cauți în mod constant și să vorbești cu El prin rugăciuni în fiecare seară. El te așteaptă, așa că trebuie să aștepți și răspunsurile Lui.

El deține cheia vieții noastre.Viața fiecărui om este o poveste scrisă de Dumnezeu.Viața noastră a fost scrisă de mult de El și așa că trebuie să știm că, chiar dacă planurile noastre nu reușesc chiar acum, în curând vor avea loc – la momentul și locul potrivit așa cum a fost stabilit de El.Trebuie doar să avem încredere în Dumnezeu și totul va fi bine.Când ai nevoie de ajutor și de înțelepciune, uită-te în sus, către El.Este singurul care îți va fi alături tot timpul.Când viața te doboară, ridică-te si ai încredere în Dumnezeu. Când viața te ridică, apleacă-te și mulțumește-i lui Dumnezeu.

loading...

Add comment