Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să nu te întorci niciodată la o persoană care ți-a făcut rău. 5 motive pentru care nu merită.

De multe ori în viață, suntem atrași de oameni care pur și simplu nu sunt potriviți pentru noi.Și oricât de rău ne tratează, continuăm să stăm lângă ei.Farmecul lor ne mătura continuu de pe picioare, iar scuzele lor și promisiunile nu încetează să ne pară sincere.Chiar și după ce îi părăsim, tentația de a ne întoarce la ei este destul de mare.Iată în continuare câteva motive pentru care nu merită niciodată să te întorci la o persoană care ți-a făcut rău.

Acea persoană nu se va schimba niciodată.Îți va promite că s-a schimba și îți va spune că totul va fi diferit de această dată.Dar cel mai probabil, lucrurile vor fi exact aceleași și tu știi acest lucru.Oamenii se schimbă rar. În loc să vă întoarceți ochii și să găsiți în permanență scuze pentru comportamentul lor, ridicați-vă pentru voi și învățați să spuneți că nu.

Nu vei fi niciodată o prioritate pentru acea persoană.Nevoile și sentimentele tale vor fi întotdeauna în spatele nevoilor lor.Relația ta va veni întotdeauna a doua, iar cealaltă persoană va avea rareori timp să se „ocupe” de tine.Te vor trata ca și cum nevoile și deciziile tale nu dețin nicio importanță și nu contează deloc.

Nu te poate face niciodată fericit.Nimeni nu te poate face fericit; mai întâi trebuie să fii fericit cu tine. Acestea fiind spuse, dacă te simți neliniștit, trist sau lipsit de importanță în jurul cuiva, este un motiv bun pentru a rupe lucrurile cu ei.Nu ar trebui să fiți alături de cineva care vă face rău sau vă tratează ca o opțiune de ultim moment.O relație sănătoasă ar trebui să aducă bucurie ambelor persoane implicate, mai degrabă decât să te facă să simți că este mai bine singur.

Trebuie să înveți cum să mergi mai departe.Revenind la o relație, oricât de rea ar putea părea reconfortant și îți va aduce tristețe și dureri de inimă.Totuși, mai devreme sau mai târziu îți vei da seama că pentru a supraviețui, trebuie să mergi mai departe. Cu cât poți trece mai repede, cu atât mai rapid te vei vedea pe tine înainte. Iar acest lucru îți va deschide noi oportunități în viață. Vei ajunge să întâlniți oameni noi care vă tratează mai bine și în timp vei învăța încet să iubești din nou.Meriți ceva mai bun în viață.Nu ar trebui să ne mulțumim niciodată cu nimic mai puțin decât merităm. Este vital să înțelegem că, în final, fericirea ta este doar în mâinile tale.

loading...

Add comment