Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 reguli de aur ale femeii 50+ care arată mereu mai bine ca semenele ei

A împlini 50 de ani poate părea descurajant pentru unele femei, dar se pare că poate exista ceva modern care spune că „50 este noul 30.” Acest lucru se datorează faptului că un nou sondaj constată că femeile de peste 50 de ani sunt mai fericite, mai sigure și mai mulțumite de relațiile lor decât femeile cu vârste mai tinere.Și de asemenea, multe femei când ajung în jurul acestei vârste tind să se îngrijească cât de bine posibil.

Iată câteva reguli de bază pe care ar trebui să le urmeze toate femeile trecute de 50 de ani.

 1. Haine pe mărime și de bună calitate.
  După o anumită vârstă devii mai înțelept în privința ținutelor și alegi haine mult mai potrivite.Este normal să nu mai ai nici aceeași siluetă de altă dată, așa că alegi măsurile potrivite și în nici un caz strâmte pe corp.Fără imprimeuri, care ies prea tare în evidență și fără culori prea stridente.Alege ceva din materiale de calitate, care se aranjează bine.
 2. Păr spălat și aranjat.
  Părul tău va deveni aproape sigur cenușiu și, în cele din urmă, alb, pe măsură ce îmbătrânești.De aceea, trebuie să îi acorzi mai multă atenție decât până acum.Alege nuanțe mai deschise de păr, tunsoare medie, nici de cum lungă, spală-l des și aranjează-l cât mai lejer.
 3. Mâini îngrijite.
  Mâinile sunt întotdeauna expuse.De aceea, trebuie să aveți unghiile tăiate, să aveți grijă de cuticule pentru a le împiedica să devină zdrențuite și folosiți cremă de mâini în mod regulat, astfel încât mâinile să se păstreze moi și fine.Modul în care îți îngrijești mâinile și unghiile vorbește despre modul în care te îngrijești.Nu trebuie să folosești culori stridente pentru manichiură, sau forme și lungimi nepotrivite.Alege ceva simplu, poate chiar și o ojă incoloră.
 4. Fața.
  Verificați întotdeauna aspectul în oglindă.Fața ta este primul lucru pe care îl văd oamenii.Păstrarea unei rutine consecvente este esențială pentru îngrijirea feței, indiferent de tipul de piele pe care îl ai.Este complet normal să vă localizați firele de păr între sprâncene, deasupra buzei superioare sau sub bărbie.
 5. Postura.
  Postura este mult mai importantă decât crezi.O doamnă bine îmbrăcată, îngrijită, machiată și cu părul aranjat va face o mult mai bună impresie în societate.
loading...

Add comment