Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
campioana

Uităm să promovăm ceea ce trebuie. Tânără polițistă din România, campioană mondială la jiu-jitsu în cadrul competiției WORLD Police and Fire Games.

Este vorba de nimeni alta decât, agent principal de poliție Laura Anamaria Augustin de la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.Laura a câștigat medalia de aur la jiu jitsu, la prestigioasa competiție World Police and Fire Games 2022, eveniment derulat la Rotterdam, în Olanda, la care participă polițiști și pompieri din peste 70 de țări.O performanță deosebită pentru tânăra româncă.

La evenimentul sportiv derulat la Rotterdam au participat peste 10.000 de sportivi, din 70 țări.Ei vor concura în 63 de sporturi, inclusiv CrossFit, atletism, polo pe apă, kite surfing și pompierul suprem.Timp de zece zile, orașul-port Rotterdam a fost inima bătătoare a acestui eveniment sportiv internațional major și mai ales unic.Scopul principal al acestui eveniment este de a stimula spiritul sportiv și de a genera respect pentru toți acei lucrători de urgență care sunt pregătiți pentru noi zi și noapte.Pe lângă numeroasele componente sportive și evenimente secundare din Rotterdam, pe Willemsplein este creat un „Sat al Atleților”. Cu alte cuvinte, un loc de întâlnire vibrant pentru toți cei implicați în jocuri. Pe lângă întâlniri valoroase, se pot bucura de un program cultural și demonstrații sportive.

Pentru Laura Anamaria Augustin nu este prima dată când obține un premiu atât de prestigios.Ea se mândrește în palmares și cu alte medalii obținute în cadrul competițiilor organizate la nivel mondial pentru polițiști și pompieri.În anul 2019 a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor organizat în China.Și tot în același an, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, de două ori, la Jocurile Latino Americane ale Polițiștilor și Pompierilor din Mexic, la jiu-jitsu brazilian și judo. Laura este și membră al clubului CSM Baia Mare, unde, de asemenea, a trecut în palmares nenumărate medalii.

Noi dorim să o felicităm pe Laura Anamaria Augustin pe această cale și să-i urăm mult succes în continuare, atât pe plan sportiv, cât și în cariera sa.

loading...

Add comment