Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A dormi cu câinele tău este mai sănătos decât să dormi cu partenerul, conform științei

Dacă uneori vă simțiți deprimați că sunteți singuri și nu aveți cu cine împărți patul, acum nu mai trebuie să vă faceți griji.Noi am găsit soluția.Un nou studiu a arătat că somnul cu un partener nu este atât de bun, în comparație cu dormitul cu câinele dvs.

Nu știu despre tine, dar dormit cu câinele meu este o terapie. El urăște să fie singur pe cont propriu toată noaptea și îmi place să știu că e acolo, totul cald și confortabil și mulțumit. Sunt într-o relație fericită și am un partener stabil, dar nu ar fi la fel fără cățel. Nu este deloc surprinzător faptul că majoritatea femeilor chestionate în acest studiu sunt de acord cu mine.

Cercetătorii de la Canisius College din Buffalo, New York au intervievat 962 de femei care trăiesc în Statele Unite despre obiceiurile lor de dormit și au constatat că 55% dorm cu un câine , 31% dorm cu o pisică și 57% dorm cu un partener ; nu toți cei care dorm cu câinii sunt singuri și invers. De altfel, cei care dorm cu un câine au cel mai bun somn de noapte.

Câinii ne fac să ne simțim în siguranță.
Câteodată câinele meu aude zgomote pe casa scării sau afară și imediat începe să latră și / sau să meargă să investigheze. Asta se întâmplă foarte rar în mijlocul nopții, dar când se întâmplă, mă simt întotdeauna mai bine să-l duc acolo pentru a mă menține în siguranță.

Cei care dorm cu câinii au un avantaj suplimentar.
Studiul a arătat că femeile care aveau dormeau cu cățeii în pat au avut tendința să se trezească mai devreme. Are sens; când câinele meu este în pat, sunt cald și confortabil și asta mă face să dorm bine. Trebuie să mă ridic destul de devreme să-l duc la plimbare, așa că asta mă face mai matinală.

Căinii ameliorează stresul și anxietatea.
După cum au arătat și câinii terapeutici, prezența unui cățel este un mare eliberator de stres. Perspectiva lor pozitivă pare a fi contagioasă și natura lor atentă poate fi foarte liniștitoare. Un lucru pe care câinii îl oferă fără îndoială este iubirea necondiționată. Pentru cineva care se luptă cu depresia, acest tip de conexiune poate fi greu de trecut.

Este bine și pentru sănătatea căinelul tău.
Nu există nimic în lume ce câinele tău să iubească mai mult decât pe tine, așa că dacă îi permiți să împartă patul cu tine, îi ofero un timp suplimentar de relaxare.Ei primesc confort de la tine, în același mod pe care îl faci de la ei, deci acest aranjament de dormit împreună este bun pentru toată lumea!

loading...

Add comment