Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
leon danaila

LA MULȚI ANI! Neurochirugul care a realizat peste 40.000 de operații pe creier, Leon Dănăilă,împlinește 90 de ani.

Profesorul Leon Dănăilă, născut pe 1 iulie 1933, este un neurochirurg român cunoscut foarte renumit. A fost capabil să efectueze cele mai complexe operații neurochirurgicale, reușind să reducă mortalitatea operatorie la procente comparabile cu cele raportate de cele mai renumite clinici neurochirurgicale din lume. Până în prezent, a efectuat mai mult de 40,200 de intervenții chirurgicale.

Dănăilă este autorul a 59 de cărți publicate, dintre care a fost autorul unic a 7 cărți, autorul principal a 28 de cărți, coautor, dar nu principal, a 19 cărți, și autor contribuitor în 3 cărți.

Leon Dănăilă este foarte mândru de cariera sa și spune că nu ar schimba nicio decizie pe care a luat-o de-a lungul acesteia. A fost inclus în rândul celor 500 de genii din toată lumea și, cu toate acestea, se declară „cel mai sărac medic din lume”.

Pe această cale,noi dorim să-i urăm un sincer LA MULȚI ANI medicului Leon Danaila! Sperăm că ziua de naștere să îi aducă multă fericire, sănătate și împliniri în toate aspectele vieții sale. Un medic dedicat precum domnia sa merită toate cele bune în această zi specială. Să fie înconjurat de iubirea, aprecierea și recunoștința pacienților săi și să continue să fie o sursă de inspirație pentru toți cei din jurul său.

loading...

Add comment