Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
pilda-inteleapta

Pilda înțeleaptă care ne deschide ochii și ne arată de ce oamenii răi trăiesc bine, iar oamenii buni sunt copleșiți de probleme

Probabil că fiecare dintre noi, a experimentat probleme și și-a pus această întrebare „De ce oamenilor buni li se întâmplă lucruri rele?”.Ei bine, uneori, oamenii buni sunt mai încercați în viață, decât cei răi.De fapt, multe lucruri rele ni se întâmplă doar pentru că ne aflăm în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.Incercati sa va faceti viata cat mai usoara, trăiți frumos! Fii bun dacă vrei o lume mai bună! Omul bun respiră mai ușor, gândește mai profund, iubește mai intens, trăiește mai frumos, așa că, fii un om bun!

În continuare, am istorisit o pildă înțeleaptă care ne deschide ochii și ne arată de ce oamenii răi trăiesc bine, iar oamenii buni sunt copleșiți de probleme.

Într-o bună zi, la ușa unui bătrân apare o femeie, care, cu lacrimi în ochi a început să-și spună povestea…
–Nu știu cum să trăiesc mai departe…, spuse ea cu voce tremurândă.Toată viața am făcut pe plac tuturor, m-am comportat frumos cu fiecare, am fost sinceră, am ajutat, fără să cer ceva în schimb și drept răspuns am primit doar răutate și batjocură.Nu mai pot, sunt foarte obosită.Ce aș putea să fac eu?
Atunci bătrânul înțelept i-a răspuns:
-Dezbracă-te și plimbă-te goală pe străzile orașului.
-Cum să fac așa ceva? Toată lumea va râde de mine și mă va batjocori!
-Îți este rușine să ieși dezbrăcată, dar nu te temi să te plimbi prin lume cu sufletul dezgolit! Ai deschis ușa sufletului tău și permiți tuturor să intre în sufletul tău.Iar ei dacă vâd că ai un suflet bun, încearcă să te calomnieze, să te umilească, să te ofenseze, nu le place să recunoască că cineva este mai bun decât ei.
Atunci bătrânul a luat femmeie de mână, a dus-o în grădina lui și i-a spus:
-Uite, aceasta este grădina mea. De-a lungul anilor, aceste flori înfloresc și am grijă de ele. Dar ele nu ar fi înflorit niciodată pentru cineva care nu le îngrijește.Învață și tu de la natură.Ia exemplu de la aceste flori minunate.Deschide-ți sufletul doar oamenilor buni.Fugi de cei care rup petalele și lasă să crească buruieni peste tot.
-Lumea este plină de răutate și murdărie, dar dacă vrei, tu poți să rămâi curată.Fii sinceră cu tine însuți și cu cei din jur.

loading...

Add comment