Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Eu mi-am învățat lecția,sunt bun cu toți,dar nu mai am încredere în nimeni.

A avea mulți prieteni este minunat, dar pe câți dintre ei ne putem baza cu adevărat? Mult mai puțin decât credeam.Când am crescut, am crezut că a avea mulți prieteni însemna că sunt important și chiar special și că nu ar trebui să fac față momentelor dificile singure, dar pe măsură ce am îmbătrânit, am început să-mi dau seama că calitatea oamenilor din viața mea sunt mult mai importanți decât cantitatea.

Am fost înșelat de oameni despre care am crezut că s-au întors de mai multe ori decât pot conta. Din această cauză, nu am încredere în nimeni, dar știi ce? Sunt complet în regulă cu asta.Nu poți depinde de o mulțime de oameni pentru a rămâne loial, pentru a avea spatele și pentru a-ți păstra secretele – am învățat asta din experiență. Intențiile pe care le aveți pentru dvs. poate să nu fie aceleași pe care le are altcineva pentru dvs. Gândurile, sentimentele, supărările inimii și visele tale nu pot însemna la fel de mult pentru ceilalți oameni, chiar dacă pretind că da.Unii oameni știu ce înseamnă să fii mari prieteni și să îți pese cu adevărat, în timp ce alții țin doar de ei înșiși.

Chiar și atunci când îți pui toată inima într-o persoană și îți pasă cu adevărat de ea, el pur și simplu nu va răspunde la același sentiment.Eu mi-am învățat lecția,sunt bun cu toți,dar nu mai am încredere în nimeni.Am învățat să ignor influențele negative din viața mea și să le îmbrățișez doar pe cele pozitive. Inima mea merită mai mult.Amintirile proaste, cuvintele dureroase și trădarea m-au făcut să fiu mai atent la oamenii pe care i-am lăsat să intre în viața mea.Nu mai las pe nimeni să intre atât de ușor și asta e un lucru bun.Am evaluat tipul de oameni pe care mi-i doresc cu adevărat în viața mea și am realizat că sunt de fapt destul de greu de găsit. Îmi place să am un cerc strâns, spre deosebire de a avea prea mulți cunoscuți de umplutură.

Eu mi-am învățat lecția.Sunt mai încrezător, mai puternic și mai inteligent decât am fost odată. Sunt în regulă să nu le spun altora tot ce trebuie să știe despre mine, pentru că oricum nu îi preocupă.Chiar nu trebuie să-mi împărtășesc viața personală cu atât de mulți oameni. Unii tind să judece, să critice și să vorbească despre oamenii din spatele lor, așa că am învățat să fiu mai umil și să vibrez cu cei care mă primesc cu adevărat.

loading...

Add comment