Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 semne că bărbatul de lângă tine nu te mai iubește.

Este trist, dar uneori se întâmplă să te afli într-o relație cu cineva care nu te mai iubește.Crezi că totul este în regulă, când defapt totul de destramă dntr-o parte, chiar dacă tu ești dispusă să oferi totul relației.Tu încă mai crezi undeva acolo în adâncul tău că dragostea este împărtășită.Și totuși, există câteva semne care indică că bărbatul de lângă tine nu te mai iubește.Iată în continuare care sunt acestea:

 1. El încetează să mai facă eforturi pentru a vorbi cu tine.
  Comunicarea este și va rămâne întotdeauna cheia unei relații sănătoase.Iar dacă observi că bărbatul de lângă tine nu mai comunica cu tine. nu-ți mai povestește lucruri de la serviciu, sau orice alte lucruri care i s-au întâmplat pe parcursul zilei, atunci este o problemă care vă poate da de gândit că el nu vă mai iubește sau că are pe altcineva.
 2. Nu mai aveți relații intime.
  Intimitatea este singurul lucru care îi separă pe iubiți de prieteni.Deci, dacă încetează să mai fie intim cu tine, există șanse mari să se fi îndrăgostit deja de altcineva.Relațiile intime urmate de săruturi, îmbrățisări și mângâieri sunt foarte importante într-un cuplu.
 3. El petrece mai mult timp cu prietenii decât cu tine.
  Persoanele îndrăgostite sunt dispuse să-și ofere timpul lor persoanei pe care o iubești.Deci, atunci când partenerul nu-ți mai oferă timp, iese mai des cu prietenii sau petrece mai mult timp la serviciu cu colegii, atunci este posibil să nu te mai iubească.
 4. Nu mai vorbește despre viitorul împreună cu tine.
  Dacă partenerul încetează să-ți mai vorbească despre viitor sau să te mai includă în planurile sale de viitor, atunci este o problemă.Ori de câte ori îl întrebați despre planuri și el doar schimbă subiectul sau nu vă oferă un răspuns direct este un semn că nu vă mai iubește.
 5. El alege să se certe tot mai des cu tine.
  Poate încerca să pornească tot felul de certuri inutile, doar pentru a te determina să-l urăști.În loc să se despartă de tine, pentru a nu te răni, el încearcă prin tot felul de medote să te facă să-l urăști. În acest fel, presiunea cade asupra ta pentru a te despărți de el.

Dacă bărbatul de lângă tine indică aceste semne în relație, atunci ia-ți gândul de la el și desparte-te. În acest fel, nu veți ajunge să regretați mai târziu că ați pierdut timp.

loading...

Add comment