Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
fii-recunoscator

Nu uita că pentru a fi fericit nu trebuie să ai totul, ci pur și simplu să fii recunoscător pentru ceea ce ai.

Nu există lucruri,fapte,întâmplări care să ne facă fericiți sau să ne facă mai puțin fericiți. Totul depinde de noi și de cum le percepem.Fericirea nu poate fi găsită. Dar poate fi trăită.Să fii fericit inseamna sa multumesti in fiecare clipa lui DUMNEZEU pt ceea ce ti-a dat.

Fii recunoscator pentru ceea ce ai sau ce esti in viata.Pur și simplu ia-ți câteva minute în fiecare zi pentru a mulțumi pentru orice sau oricine ești recunoscător.Putem fi mai fericiți dacă ne concentrăm pe a aprecia ceea ce avem.Recunoștința nu trebuie trăită doar când primim un dar, o oportunitate, când suntem fericiți pentru lucrurile materiale, pentru că nu întotdeauna vom avea momente de recunoștință, dar putem învăța să trăim cu recunoștință conștientizând că fiecare moment pe care îl trăim este un dar prețios.Putem fi mai fericiți dacă ne concentrăm pe a aprecia ceea ce avem deja.

O lume recunoscătoare și mulțumită, este o lume plină de oameni veseli și fericiți.Cheia spre fericirea noastra e in mainile noastre. Fii recunoscator pentru ceea ce ai si gaseste bucuria în lucrurile marunte.Astăzi fii recunoscător și gândește-te cât de bogat ești. Familia ta este neprețuită. Sănătatea ta este bogăție. Timpul tău este aur.

Ce trist este că am ajuns să fim atât de obişnuiţi cu ceea ce avem.Să băgăm tot timpul de vină şi să batem cu pumnul în masă că ne dorim tot mai mult.Uităm să mai fim recunoscători pentru ceea ce avem.Să ne deschidem ochii şi inimile înspre toate binecuvântările din viaţa noastră.Nu uita că pentru a fi fericit nu trebuie să ai totul, ci pur și simplu să fii recunoscător pentru ceea ce ai.

loading...

Add comment