Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 deprinderi obligatorii care ajută copiii să învețe bine.

Educația și școala sunt cheile atâtor oportunități pentru copiii tăi. Copiii care sunt învață bine se descurcă mai bine la școală și sunt mai amabili și mai încrezători în ei înșiși. Sunt mai dispuși să încerce activități noi și să nu renunțe atunci când totul va deveni greu.Profesori buni, antrenori buni și școli bune și programe sportive bune vă vor ajuta copiii să învețe, dar, potrivit studiilor, o atitudine bună poate fi cel mai important factor în a ajuta copilul să învețe bine.Potrivit profesorilor, părinții pot juca un rol important în a-și ajuta copiii să-și dezvolte atuuri interioare, cum ar fi optimismul.Iată în continuare 6 deprinderi obligatorii care ajută copiii să învețe bine.

Învață-l să aprecieze viața.
Copiii care se pot distra jucând un joc indiferent de rezultat, care se pot întreba de natură sau care se pot bucura doar de a fi la școală cu prietenii – această apreciere a vieții alimentează abilități de învățare precum încredere, emoție și curiozitate.Chiar și copii mici în cărucioare pot lua și aprecia lumea din jurul lor. În timp ce ieșiți pe jos menționați vremea frumoasă, copacii și florile.

Învață-l să spună mulțumesc.
Și trebuie să simtă acest mulțumesc.O mulțumire care vine din inimă este mai bună. Oricine poate spune cuvintele, dar o inimă cu adevărat recunoscătoare nu va rosti doar, ci va arăta mulțumirea.Dacă dorim ca copiii noștri să spună mulțumesc, trebuie să ne asigurăm că o facem și noi înșine.

Autodisciplina.
Studiile arată că copiii care își pot gestiona timpul, care pot persista atunci când lucrurile se îngreunează și care își pot lua timpul să absoarbă noi învățări și să se gândească la asta – acești copii vor duce vieți mai satisfăcătoare.Oferă-le copiilor responsabilități adecvate vârstei. Chiar și copiilor cu vârsta de 3 ani li se pot oferi sarcini simple, cum ar fi să-și strângă jucăriile după ce se joacă.

Învață-l să fie sincer.
Toată lumea are capacitatea de a fi sincer, dar dacă nu o practicăm, atât noi cât și copiii, putem dezvolta obiceiul de a spune minciuni, pentru că este mai ușor.Ca părinte, aveți ocazia să vă ajutați copiii să dezvolte caracteristica de a fi cinstiți.

Învață-l să aibă curaj.
A învăța lucruri noi înseamnă a te aventura în necunoscut, iar acest lucru poate fi înfricoșător. Elevii buni sunt la fel de speriați ca alți copii, dar își pot gestiona frica și oricum pot merge mai departe. Și pot încerca din nou după ce nu reușesc.Încurajează-ți copiii să-și asume riscuri. Fii un model de curaj, lăsându-i să vadă că faci ceva de care îți este frică, fie că încerci să schizi, fie că începi o nouă slujbă.Sprijină-ți copiii să facă mai multe provocări fizice, cum ar fi urcarea într-un copac, astfel vor avea curaj să-și învingă temerile.

Învață-l să fie bun.
Un copil care învață bine este bun cu el însuși.Bunătatea aduce, de asemenea, relații cu ceilalți, indiferent dacă sunt în clasă sau în echipă. Iar a avea sprijinul altora ajută la învățare.La locul de joacă, încurajați-vă copiii să lăse și pe alți copii să se joace pe leagăne sau pe tobogan.

loading...

Add comment