Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Scrisoarea de la mama mi-a schimbat viața

Vom începe prin a istorisi o poveste a unei scriitoare online.

Când am împlinit vârsta de 18 ani, mama mi-a dat o scrisoare și mi-a spus că trebuie să o citesc în momentul când am să simt că trebuie să fac asta.Am pus scrisoarea într-un loc sigur și mi-am văzut de viață în continuare.Am făcut o facultate, am terminat-o și apoi am început să-mi caut un loc de muncă. Am tot căutat, dar nu am găsit nimic pe măsura pregătirii mele.Mă certasem și cu iubitul meu și mă simțeam singură, deoarece rudele și familia mea erau la sute de kilometri distanță și m-am gândit că n-are rost să-i tulbur la telefon cu problemele mele.În momentul acela am hotărât că trebuie să citesc scrisoarea de la mama. Am mers în parc, m-am așezat pe o bancă și am început să citesc.

Scrisoarea suna cam așa:
”Draga mea,
Știu că acesta este momentul când simți că ai nevoie cu adevărat de mine, iar eu sunt cu gândul, cu sufletul și cu rugăciunile mele alături de tine. Simți că viața este prea grea și negreaptă cu tine? Simți că toată munca și studiile tale au fost în zadar? Te simți dezamăgită în dragoste?

Draga mea, indiferent de ce faci, află că faci bine.Poate că viața nu este așa cum te așteptai să fie, dar ea este frumoasă și simplă. Noi o complicăm cu gânduri și temeri. Există mereu soluții la orice problemă.Important este să nu te temi și să știi să mergi mai departe în orice situație.Nu renunța! Fi puternică!

Nu te mai strădui niciodată să fii perfectă. Nimeni nu este perfect, suntem oameni cu imperfecțiuni, erori și greșeli. Fiecare greșeală, fiecare eșec este modul în care viața te testează.Așa că ai mare grijă la deciziile pe care le iei. Fiecare decizie este importantă, deoarece te va duce mai departe sau chiar îți va aduce noi oportunități în viață.Iar cât despre dragoste,nu lua lucrurile personal.Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a trăi o viață fericită.Oamenii sunt de multe feluri și inevitabil, vei avea de-a face cu ei.

Urmează-ți visul întotdeauna.Să nu renunți niciodată la oportunități sau pasiuni,fie că este vorba de un hobby sau de o carieră, pentru că te temi că nu vei fi cea mai bună.În viață nu este neaparat vorba să fii cel mai bun, este vorba de a face tot ce este mai bun, de a lucra cel mai tare și de a-ți urma visele.Iar în final, totul va fi bine.Alege, decide cu calm și mergi mai departe!”

Am terminat de citit scrisoarea și mi-am dat seama cât de mult m-au ajutat aceste cuvinte.Parcă mă simțeam alt om.Pe drum spre casă, am văzut un afiș la un restaurant care căutau să angajeze chelneriță.Deși aveam terminat un master cu 10, am decis să intru și să mă angajez acolo.Când am ajuns acasă, am discutat cu iubitul meu și am decis să pun capă relației noastre, deoarece nu mă făcea fericită.

Avem doar 22 de ani eram tristă dar cu toate acestea simțeam că am început o nouă viață.În prezent, când povestesc toate acestea, am 30 de ani și sunt vicepreședintele companiei la care am fost inițial angajată ca și chelneriță.Între timp mi-am cunoscut și jumătatea inimii mele, care a ajuns să fie și soțul meu.Acum simt pace, dragoste și echilibru.

Da, mamă! Fiecare decizie este importantă, fiecare eșec este un pas înainte!
Da, mama! Viața este frumosă!

loading...

Add comment