Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
arderea-frunze-de-dafin

Iată de ce lumea recomandă să arzi o frunză de dafin în casă.Nici nu-ți imaginezi ce beneficii va aduce casei tale!

Dafinul, denumit și Laurus Nobilis are în frunze mai multe ingrediente și uleiuri esențiale. Această plantă aromată este mai mult decât un condiment.El este util, printre altele, în ameliorarea stresului, a durerilor de cap și a migrenelor cauzate de anxietate.Frunzele de dafin au proprietati detoxifiante si incetinesc procesul de imbatranire. Mai mult, ajuta la tratarea infectiilor, a bolilor respiratorii, dar si a problemelor cu inima.Dafinul este excelent pentru plămâni datorită prezenței mircenului și eugenolului. Este un medicament natural fantastic care ajută la curățarea căilor respiratorii prin fumul frunzelor de dafin.

Printre beneficiile pentru sanatate oferite de frunzele de dafin se numara si reducerea inflamatiilor in organism, in special in zona incheieturilor. Efectele acestea se datoreaza eugenolului (continut de frunzele de dafin) care actioneaza ca un antiinflamator natural.

Arderea frunzelor de dafin alungă energiile negative și oferă protecție.Arderea frunzelor de dafin pentru noroc este un ritual practicat încă din Grecia antică.Astăzi îl folosim inclusiv pentru a atrage bogăția și dragostea.

Așadar, pentru a te bucura de toate aceste efecte benefice, poți arde câteva frunze de dafin într-o scrumieră curată, ieși din cameră și revino după aproximativ zece minute.

Frunzele de dafin conțin acid lauric, care ține la distanță insectele. În zilele petrecute în aer liber, în drumeții sau dacă lucrezi afară într-o zonă cu insecte, prepară o pastă din frunze de dafin zdrobite și un ulei vegetal la alegere și aplic-o pe piele.

Atenție!Preparatele cu planta nu trebuie consumate de femeile insarcinate si mamicile care alapteaza.Dafinul trebuie utilizat cu precautie in curele naturiste pentru ca are efect vomitiv puternic.Excesul de dafin poate induce stari de tulburare mentala.Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.Dacă suferiți de anumite boli sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte.

loading...

Add comment