Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doamne,îți mulțumesc pentru oamenii pe care i-ai trimis în viața mea

Doamne, îți mulțumesc pentru prietenii pe care i-ai adus în viața mea.Îți mulțumesc că i-ai trimis în momentele potrivite, când aveam cea mai mare nevoie de ei.Ei au fost susținătorii mei cei mai de seamă. Cei care m-au iubit în cel mai bun și mai rău moment al meu. Cei care m-au ridicat atunci când nici nu îmi puteam imagina că pot să stau din nou în picioare.

Îți mulțumesc că mi-ai oferit oameni puternici, care nu se temeau de slăbiciunea mea.Cei care nu se temeau să-mi arate și să mă anunțe că nu sunt singur. Cei care au luat cuvintele „dragoste”, „loialitate” și „încredere” și le-au redefinit în moduri pe care nu le așteptam niciodată.Îți mulțumesc că mi-ai permis să le returnez favoarea, știind că prietenia nu este ceea ce primim de la oameni, ci despre ceea ce le oferim oamenilor.Chiar și când eram egoist, ei au stat lângă mine.Ei m-au făcut să fiu o persoană mai bună și un prieten mai bun.

Mulțumesc că mi-ai oferit prieteni ale căror brațe erau întotdeauna deschise, indiferent de ceea ce făcusem.Atunci când mi s-a rupt inima, ei m-au strâns suficient de strâns încât să mă ajute să o pună la loc.Mulțumesc că mi-ai oferit oameni care au știut să mă facă să râd mai tare și mai greu decât credeam că este posibil.Ei au ajutat la crearea amintirilor pe care mi le-aș aminti ani mai târziu.Ei m-au îmbrățișat la cele mai ciudate etape ale mele.Și atunci când distanța, comunicarea greșită sau confuzia au luat domniile, tu mi-ai oferit oamenii care sunt gata să treacă prin furtună alături de mine.Ei au tratat prietenia noastră ca pe un angajament și nu au plecat atunci când lucrurile au devenit grele.

Doamne, tu ai știut exact de ce tip de persoane și când aveam nevoie în viața aceasta.Deși poate am întâlnit și alții care nu s-au lipit, sunt recunoscător pentru cei pe care îi știu pe care i-ați trimis aici, dintr-un motiv întemeiat.Tu știai totul despre mine și mi-ai oferit o comunitate cu cei care ar iubi și prețui asta.Mi-ai dat prieteni care mi-au dat speranță.Și pentru toate acestea, nu cred că pot vreodată să îți mulțumesc suficient.

loading...

Add comment