Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 diferențe între prietenii adevărați și prietenii falși

Prietenia este unul dintre cele mai bune aspecte ale vieții. Acestea fiind spuse, anumiți prieteni sunt cu siguranță mult mai buni decât alții. Un prieten adevărat și un prieten fals pot fi greu de distins, dar în același timp sunt foarte diferiți. Prietenii adevărați sunt oameni la care poți merge pentru orice. Știți că ei vor fi întotdeauna acolo, de partea voastră. Folosiți acest articol, pentru a afla dacă prietenii dvs. sunt adevărații dvs. prieteni.

1. Vă sprijină în tot ceea ce faceți.
Un prieten adevărat bun vă va încuraja cu tot ce încercați! Fie că este vorba de a lua lecții de dans, sau de a schimba calea dvs. în carieră, un prieten adevărat va fi acolo la fiecare pas de drum și te va sprijini.

2. Se bucură de realizările tale.
Ei nu vor fi niciodată invidioși pe realizările tale, ci din contră, vor împărți cu tine aceeași bucurie. Ei vor vrea să sărbătoriţi împreună o reuşită de-a ta, indiferent dacă ai luat un examen sau ai caștigat o sumă de bani la Loto.

3. Te sună fără motiv, să vadă ce faci.
Prietenii adevărați te caută și te sună doar pentru a vedea ce faci, sau pentru că le este dor de tine, fără a avea vreun alt motiv ascuns, pe când cei falși te caută numai atunci când au nevoie de ceva de la tine.

4. Te acceptă așa cum ești.
Cu toții avem acele lucruri pe care le facem în mod regulat. Un prieten adevărat iubește aceste lucruri! De fapt,nu dorește să te schimbe sau să te controleze, ci te acceptă așa cum ești.

5. Îți păstrează secretele indiferent de situație.
Dacă aveți încredere în cineva să nu bârfească în jurul orașului despre secretele voastre întunecate,atunci acea persoană este un prieten adevărat. Prietenii falsi îți vor trata secretele ca și cum nu e nimic sacru. Pe când un prieten adevărat vă apreciază încrederea și nu va spune nimic nimănui.

6. Își fac timp pentru tine.
Nu contează că au doar o oră pe zi, în care poate să se întâlnească cu tine, contează că își va face întotdeauna timp pentru tine. Și nu este neaparat o chestiune de timp, este vorba de faptul că vor să petreacă timp cu tine, mai degrabă decât să aibă timp pentru ei înșiși.

7. Aveți întotdeauna un umăr pe care să plângeți.
O mare diferență între prietenii adevărați și cei falsi este modul în care acestea se ocupă de situațiile în care ai nevoie de cineva. Prietenii tăi adevărați te vor lua în brațe și te vor asculta toată noaptea, dacă este nevoie. Prieteni adevărați vor fi alături de tine, indiferent dacă ești fericit sau trist.

8. Te respectă.
Prietenii adevăraţi te respectă și pe tine și pe ei înșiși, pe când cei falși își pierd calcul foarte repede.

9. Prietenii adevărați ştiu că fiecare dintre noi are diferite tipuri de prieteni şi acceptă acest lucru, pe când cei falși nu îi plac pe ceilalți prieteni ai tăi.

10. Se bucură de fiecare conversație cu tine.
Prietenii adevărați se bucură de fiecare conversație cu tine sau de întânirile în care pur şi simplu doar discutaţi, pe când cei falși vor ca tot timpul să câștige un argument și cred că ei le știu pe toate.

loading...

Add comment