Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Nu contează cu adevărat ce ai în viață,ci pe cine ai alături”

Lucrurile materiale nu ne fac fericiți.Căutarea și achiziționarea de bunuri fizice nu vor satisface niciodată pe deplin dorința noastră de fericire. Poate rezulta o bucurie temporară pentru unii, dar fericirea găsită în cumpărarea unui lucru nou durează rar mai mult de câteva zile.

Dacă sunteți de acord cu mine, ați fost învățat că bunurile materiale nu înseamnă mult. Că la sfârșitul zilei, singurul lucru care contează sunt persoanele care te înconjoară și experiențele pe care le-ai avut în viața ta.Lumea în care trăim valorizează lucrurile materiale și ca să fim sinceri acele posesiuni materiale pe care le avem au un sens pentru noi.Uneori, aceste posesii au mult mai mult sens decât noi sau alții ne dăm seama. Nu cred neapărat că este un lucru rău și cred în continuare că relațiile și experiențele pe care le dețin au mult mai multă greutate în a determina ce este important în viață.

Familia este una dintre capodoperele naturii. Casa e acolo unde e si inima. Iar inima este locul în care trăiește familia. Cel mai important lucru din lume este dragostea familiei și a prietenilor.În această lume plină de întuneric și turbulență, familia noastră este un loc în care găsim siguranța și confortul pentru a fi noi înșine.Este un umăr pe care poți să te sprijini întotdeauna.Este, de asemenea, o sursă de bucurie, fericire, securitate, pace și iubire necondiționată. O sursă majoră de inspirație în viața noastră. Este acea senzație călduroasă și plină de senzație că nu se poate cumpăra nicio sumă de bani.

Părinții tăi joacă un rol vital în ceea ce ești azi și în orice vei deveni în viitor. De asemenea, sunt persoane dragi, cărora le pasă cu adevărat. Oricât de rea este situația ta, singurul loc în care te poți îndrepta către cei dragi. Singura instituție care funcționează fără bani este familia.De aceea, trebuie să învățăm că în viață tot ceea ce contează cu adevărat sunt persoanele pe care le ai alături, restul lucrurilor sunt mai puțin importante.Vei realiza cu adevărat valoarea familiei și a prietenilor doar atunci când îți imaginezi viața fără aceștia.Viața noastră va fi rece și plină de întuneric fără prezența acestora.Nu vom avea pe nimeni alături în momentele de nevoie.

loading...

Add comment