Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
nu te-sacrifica

Nu vă mai sacrificați pentru alții.5 adevăruri dure pe care din păcate le înțelegem prea târziu.

După părerea mea, dacă este un sacrificiu, orice ar fi, nu se dă liber. Sacrificiul îmi sună ca o povară sau o dificultate. Am văzut unii care pretind că se sacrifică pentru alții le amintesc continuu de acest lucru și cer mulțumiri veșnice. Ei îl țin captiv pe cel dăruit prin acțiunile lor și nici cel care dăruiește, nici cel care primește nu poate fi niciodată mulțumit. Cel care dăruiește întotdeauna dorește mai multă laudă, iar primitorul este făcut să se simtă îndatorat. Aceasta nu cred că este o situație sănătoasă și nici nu duce la fericire pentru niciunul.

De aceea, noi venim în ajutorul vostru, cu câteva adevăruri dure pe care din păcate le înțelegem prea târziu.

 1. Nimănui nu-i pasă de tine.
  Nu ești centrul universului. De fapt, nimănui nu-i pasă cu adevărat de tine. Este dur, dar adevărat. Sigur, ai familie și câțiva prieteni grozavi. Ei vor fi interesați în mod deosebit de diferitele părți ale vieții tale, ajutându-te atunci când este nevoie și fiind alături de tine.Dar lor nu le pasă de tine la fel de mult pe cât ar trebui să îți pese ție de tine. În cele din urmă, nu ești în fruntea minții pentru nimeni, în afară de tine. Când este înțeles corect, acest lucru este incredibil de eliberator și valoros.
 2. În zilele noastre,haina îl face pe om.
  Oamenii au tot mai mult tendința de a judeca în funcție de îmbrăcămintea pe care o poartă și sunt tratați în consecință. „Nu judeca un om după hainele pe care le poartă: Dumnezeu a făcut omul, croitorul hainele.”Oricât de mult am vrea să fim apreciați pentru ceea ce suntem în interior, omul trage concluziile după ceea ce vede.
 3. Nu te sacrifica pentru alții.
  Atunci când trăieşti pentru a-i satisface pe alţii, egoismul şi nevoile lor, când te laşi pe tine pe ultimul loc, poate ei sunt fericiţi, dar tu? Trebuie să înveți să te pui pe tine pe primul loc și să înțelegi că, la bine și la greu, tu ești singura persoană indispensabilă din viața ta.
 4. Pune sănătatea pe primul loc, deoarece aceasta nu poate fi întoarsă.
  Pune sănătatea pe primul loc,ai grijă de tine, până nu va fi prea târziu.Dacă faci schimbări în viața ta de zi cu zi poți să îți îmbunătățești sănătatea și stilul de viață.
 5. Fiecare zi este o alegere nouă.
  Toate sunt alegeri pe care le facem conștient sau inconștient. Fiecare alegere are și consecințe – bune sau mai puțin bune.Schimbările nu sunt păcate.În fiecare zi fă să devii din ce în ce mai bun, pentru tine.

Pune-te pe primul plan în viaţa ta. Nu pentru că eşti egoist, ci pentru că ştii că dacă ai avut grijă de tine şi de nevoile tale, dacă ţi-ai satisfăcut dorinţele, poţi să le oferi altora din prea-plinul tău. Atunci când trăieşti pentru a-i satisface pe alţii, egoismul şi nevoile lor, când te laşi pe tine pe ultimul loc, poate ei sunt fericiţi, dar tu?

loading...

Add comment