Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
romania

Robert și Sonia au câștigat medalia de aur la cea mai mare competiție de dans sportiv la nivel mondial în Germania.Să ne mândrim cu acești tineri talentați!

În perioada 9-13 august, la Stuttgart (Germania) s-a desfășurat cea de-a 34-a ediție a GOC- German Open Championship, cea mai mare competiție de dans sportiv la nivel mondial.România a măturat podiumul de premiere la cea mai mare competiție de dans sportiv din lume, cea de-a 34-a ediție a Campionatelor Germane de Dans de la Stuttgart. Pentru prima dată în istorie, dansatorii români au fost în fruntea clasamentului, cucerind în total 10 medalii de aur, 8 de argint și 7 de bronz.

Kis Robert – Stelea Sonia Maria – Locul I si medalie de Aur. Colegii lor, de categorie tineret, Mihai Claudiu – Rafa Mădălina, au concurat în această competiție de adulți, reușind să ajungă în semifinală, ocupând locul 11.

Locul 2 si medalie de argint la aceasta categorie a obținut tot o pereche din Romania, Alex și Maya Rusu.

Finale de Grand Slam la ambele categorii pentru perechi din Romania: la sectiunea standard (Cojoc, Rares / Matei, Andreea – locul 5) si la Latino (Miculescu, Ionut Alexandru / Pacurar, Andra – locul 6).

Podium integral din perechile din Romania la sectiunea Standard Tineret: Clit, Serban Constantin / Gioncada, Aurora – locul 1, Butnaru, Luca Teodor / Bidica, Julia Denisa – Locul 2 si Besleaga, Radu / Pentiuc, Anna Daria Mitzura – locul 3

Dansul sportiv este un sport de echipa constand in parteneriatul dintre un baiat si o fata intr-un cuplu de dansatori ce interpreteaza pe muzica diferite ritmuri utilizand tehnici specifice.Dansul sportiv a evoluat in timp dincolo de limitele stricte ale dansului de societate competitional, ajungand sa cuprinda astazi toate stilurile de baza cu o cultura sportiva si o structura competitionala recunoscuta la nivel international.

German Open Championship este cel mai prestigios concurs de dans sportiv din lume.Cel de-al 34-lea Campionat German Open și-a deschis porțile pentru oaspeți și dansatori din întreaga lume, iar România a fost în fruntea clasamentului.

loading...

Add comment