Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Roxana, mama căreia viitura i-a luat cei 4 copii, își strigă durerea: „Fetița de 9 luni mi-a murit în brațe!”

Roxana Barloi, o tânără de 22 de ani, a trecut prin cea mai mare durere care poate exista în viața unui părinte, aceea de a-și pierde copiii.Cei patru copii ai femeii au pierit în apele învolburate din Sangeru.

„I-am ţinut până am trecut podul… Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari,” isi aminteste Roxana Barloi, impietrita de durere.

Tatăl copiilor, Toader Pavel povestește și el îndurerat cu apa a luat-o pe femeie din casă cu cei 4 copii: „A ridicat-o apa până la tavan… În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii… Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi cei patru copii s-au dus, ce viaţă să mai am?”
Familia este distrusă în urma celor întâmplate.Bunica copiilor este și ea în stare de șoc și nu-i vine să creadă că nepoțeii ei nu mai sunt.Femeia spune că Dumnezeu așa a vrut, să-i ia pe cei 4 copii la El.Ea mai spune că nu mai are nevoie de nimic în viață, decât să-i aducă Dumnezeu copiii înapoi.

Pompierii au căutat în apele învolburate cei 4 copii.Trupul unuia dintre copilasi nu a fost gasit inca, dar aceștia nu renunță la căutări în speranța că vor găsi și trupul baietelului dispărut.

Localnicii din Sangeru si Lapos, Prahova, incearca să se adune și să-și ia viata de la capat dupa ce in urma cu cateva zile au crezut că lumea se sfărșește pentru ei.Impietriti de durere, ei nu mai au nici lacrimi sa-si planga necazul care le-a dat vietile peste cap.Au primit între timp alimente, haine și ajutoare de la oamenii cu suflet mare din diferite părți ale țării care vor să le aline puțin durerea.

Din nefericire, astfel de cazuri pot veni oricând și noi suntem neputincioși în furia naturii, care nu poate fi oprită.

loading...

Add comment