Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
comitet

Românii se fac remarcați peste hotare.Țara noastră a câștigat medalie de bronz la Campionatul Mondial Para Tenis de masa din Granada, Spania.

Campionatul Mondial de Para Tenis de Masă a debutat în acest an în Granada, Spania.România a fost reprezentată de 4 sportivi paralimpici: Ciripan Camelia, Constantin Gabriela, Țepelea Ioana și Simion Bobi, împreună cu antrenorii: Gheorghe Alexandru, Ioana Răducanu și Năsui Dan.Ciripan Camelia a fost cea care la etapa individuală a câștigat medalie de bronz.

Fete calificate: Constantin Gabriela (clasa 6), Ciripan Camelia (clasa 6) și Țepelea Ioana (clasa 10). Este pentru prima dată când România are calificate 3 sportive la un Campionat Mondial! La băieți s-a calificat sportivul Simion Bobi (clasa 6).Campionatele Mondiale de Para se desfășoară la fiecare patru ani.Gazdele au fost remarcabile și au pregătit un eveniment demn de talia lui. Felicitări tuturor pentru calificare și vă dorim mult succes!

„Am asistat personal la evoluția tenisului de masă Para timp de un deceniu. Acest Campionat Mondial de Para este următorul nivel și oferă jucătorilor scena splendidă pe care o merită performanțele lor.” –Președintele ITTF, Petra Sörling

Para tenisul de masă este prezentat la noi culmi. Piesa centrală este sala de joc acoperită cu opt mese și un ecran lung de 30 de metri care umple o parte a arenei. Locul de desfășurare a beneficiat și de îmbunătățirea accesibilității pentru utilizatorii de scaune rulante, fiind instalate zece toalete speciale, două rampe pentru zona de antrenament și două rampe pentru intrare.

loading...

Add comment