Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Singura comună din România cu stații de autobuz ca în Dubai și mașină electrică de poliție

O comună din România a fost modernizată cu 11 stații de autobuz, precum sunt realizate cele din Dubai. Este vorba de comuna Brazi, din județul Prahova. O astfel de stație de autobuz a costat 8.000 de euro.Aceste stații sunt dotate cu aer condiționat, buton de panică, camere de supraveghere, uși glisante automate și chiar un monitor care rulează știrile locale.Pe timpul iernii, stațiile vor fi încălzite, astfel localnicii nu vor fi nevoiți să aștepte în frig autobuzele.

Acesta comună este una dintre cele mai dezvoltate din România. Putem spune chiar că există orașe în România care nu sunt la fel de dezvoltate precum comuna Brazi. În 2014, aceasta a fost singura comună din țară dotată cu o șosea de De asemenea, se află printre puținile localități unde poliția română este dotată cu mațini electrice. Primarul, Radu Leonaș încearcă să facă tot ce e mai bun pentru localnicii comunei. El a știut să folosească banii în beneficiul exclusiv al comunității.El spune că s-au făcut economii importante la bugetul local pentru a putea realiza toate aceste lucruri. O mașină electrică pentru comuna Brazi a costat 35.000 de euro, din care 10.000 au fost asigurați de Ministerul Mediului.Primarul spune că această investiție va fi amortizată în primii 4 ani.Carburantul urmând să scadă de la 3000 de lei pe lună la 600 de lei.

Comuna Brzi în 2017 avea un buget locat de invidiat și anume, 30 și ceva de milioane de lei.Această comună are școli moderne, precum n-au nici orașele.Administrația locală a știut cum să cheltuiască banii. Are patru săli de sport și trei baze sportive.Această comună a depășit multe orașe ca dezvoltare, până chiar și Ploieștiul.Are 8390 de locuitori, conform unor statistici din mai 2017 și suprafața de 45,42 km², din care 3378 ha reprezintă suprafață agricolă.

loading...

Add comment