Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

La 94 de ani, bunica Margareta are o singură dorință de Crăciun, să aibă și ea un suc pe masă

Bunica Margareta are 94 de ani, iar de sărbători își pune toate speranțele în vecinii ei, care sunt singurii ce o mai ajută din când în când.

Potrivit unui reportaj făcut de către Antena 3, bunica Margareta trăiește cu o pensie de 1000 de lei pe lună, cu o sobă veche, în frig, deoarece nu își permite să își cumpere lemne.Este o sumă mică, care nu îi permite să-și cumpere nici măcar cele mai necesare lucruri.

Singura ei dorință de Crăciun este o sticlă de suc. Este o dorință modestă, dar care ar însemna mult pentru ea. Un pahar de suc ar fi o bucurie pentru ea, o mică amintire că nu este singură și că există oameni care se gândesc la ea.

Este trist să ne gândim că există oameni care trăiesc în astfel de condiții. Bunica Margareta este doar un exemplu dintre multele persoane care se luptă să supraviețuiască cu pensii mici.

Sper că cineva o va ajuta să-și îndeplinească dorința. O sticlă de suc ar putea face o mare diferență în viața ei.

Este important ca în această perioadă să putem dona din puținul nostră către organizațiile care se ocupă de ajutorarea persoanelor în vârstă sărace.Putem participa la acțiuni de voluntariat în care să ajutăm aceste persoane.Putem crește gradul de conștientizare a acestei probleme, astfel încât să putem găsi soluții pentru a o rezolva.Fiecare gest, oricât de mic ar părea, poate face o diferență.

Bunica Margareta este doar un exemplu de bătrâni uitați, care își trăiesc zilele de bătrânețe în condiții dificile. Aceștia sunt bătrâni singuri, fără copii sau cu copii care au plecat în străinătate, bătrâni săraci, care nu își pot permite să-și asigure nevoile de bază, sau bătrâni cu dizabilități, care nu pot să se descurce singuri după o viață de muncă cinstită.

Sărbătorile ar trebui să fie un moment de bucurie și de petrecere a timpului cu cei dragi. Cu toate acestea, pentru mulți bătrâni din România, aceste sărbători sunt adesea un moment de singurătate și de tristețe.Iar pensiile lor sunt mici și nu le permit să-și cumpere chiar și cele mai necesare lucruri. Acest lucru poate face ca sărbătorile să fie un moment de stres și de îngrijorare pentru ei.

Sursa foto: https://www.romaniatv.net

loading...

Add comment