Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Gestaţia, doare. Nașterea doare. Alăptarea, doare.

Adevărul este că nu există două nașteri la fel, asta poate să-ți spună orice mamă.Ajungem la fiecare naștere într-o stare de pregătire diferită, cu așteptări diferite și corpuri diferite. Ar putea fi prea devreme sau prea târziu, prea obosiți sau energizați, simțind anticipare sau teamă. Toți acești factori ne vor afecta capacitatea de a uita durerea și de a avea nașterea pe care o dorim.

„Din fericire pentru mine, nașterea a fost cu ceva timp în urmă. Încă îmi amintesc de experiență și emoții, dar am uitat intensitatea durerii. Acum, când întâlnesc o femeie pe cale să nască, ascult cu interes și empatie. Apoi îi urez mult noroc și o livrare lină, știind că cel mai important lucru dintre toate este că atât mama cât și copilul vor fi în siguranță. Și că amintirea durerii va fi curând suprapusă cu alte amintiri prețioase și monumentale”, a spus una dintre mame.

Adevărul este că nașterea doare. Gestaţia, doare.Alăptarea, doare.Toate dor.Apoi, văzându-ți copilul plângând, doare.Să nu dormi bine în aproape fiecare noapte, doare.Să ai grijă de toți şi să fii ultimul, doare.Să nu-ți faci baie liniştită, doare.Să ai o zi foarte dificilă şi fără odihnă, doare.Să nu ai timp să-ți mai faci unghiile şi părul ca înainte, doare.Să nu ai timp pentru tine, doare.

O mamă are nevoie cel mai mult de ajutor nu de critici, are nevoie de afecțiune și nu de lovituri, ea are grijă de toți, dar cel mai mult are nevoie de atenție.Maternitatea nu este atât de drăguță pe cât pare, maternitatea e frumoasă, da, dar este și foarte dificilă.Ceea ce este frumos, este dragostea pe care o simte o mamă pentru copilul ei, această dragostea este în stare să îndure totul și să treacă cu bine peste toate.Nimeni nu s-a născut fiind mamă, devii mamă! Jos pălăria pentru femei!

loading...

Add comment