Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
pahar-cu-sare

Puneți acasă în cameră un pahar cu apă, oțet și sare.Când veți afla la ce folosește, nu veți regreta.Efectul este incredibil.

Această tehnică este foarte utilizată.Este un truc foarte simplu care se spune că aduce fericire și prosperitate în casă.Ba mai mult, se spune că are puterea de a elimina energiile negative din încăpere.Și acestea nu sunt doar niște simple superstiții.

Sarea este cea mai puternică metodă de a curăţa casa de energiile negative.Oțetul este considerat un bun purificator al energiilor rele. În combinație cu sarea, proprietățile ambelor produse sunt îmbunătățite.

Cum știi dacă există în casă energii negative? Ei bine, dacă există situații frecvente de violență, bătăi sau certuri în casă; dacă există tristețe și singurătate în atmosferă; Persoanele care locuiesc la domiciliu sunt adesea bolnave și nu există o cauză fizică sau medicală pentru acest lucru; animalele de companie sunt foarte neliniștite și în permanență nervoase; persoanele care locuiesc la domiciliu sunt deseori victime ale răutăților și necazurilor; plantele mor sau sunt mereu ofilite.

Așadar, dacă simți că în casa ta există niște energii negative nu ezita să faci acest lucru.Pune într-un pahar transparent 1/3 sare de mare, apoi completează cu 1/3 apă, iar la final 1/3 oțet.Nu dizolvați sarea, doar turnați-o în apă și lăsați-o să cadă pe fund. Lăsați apoi paharul în camera într-un loc în care credeți că există energii puternice timp de 24 de ore.Se spune că după 24 de ore, dacă paharul a rămas exact așa cum l-ai lăsat, nu există energii negative. În schimb, dacă apa este agitată sau prezintă alte elemente pe care nu le-ai observat inițial acesta este rezultatul energiilor negative prezente în acea cameră.Poți repeta cu un nou pahar cu apă, sare și otet proaspete până când apa din pahar va fi exact așa cum ai lăsat-o.Să nu uităm că putem să ne rugăm măcar puţin, să facem o rugăciune dimineaţa sau seara alături de acest truc simplu.Rugăciunea este un ingredient important care îmbunătățește eficiența acestui remediu.

Remediul apă cu sare este un remediu spiritual simplu, însă eficient, pentru contracararea energiei negative, invizibilă și dăunătoare și pentru a o elimina din sistemul nostru.Astfel, nu ne risipim energia spirituală pentru contracararea energiei negative.

loading...

Add comment