Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Albert Einstein: 10 lecții de viață extraordinare

Un om strălucit care era curios despre misterele științei, Albert Einstein a schimbat lumea ca fiind cel mai influent fizician al secolului al XX- lea. El a dezvoltat teoria generală a relativității, considerată acum piatra de temelie a fizicii moderne. Einstein a primit Premiul Nobel pentru Fizică „pentru serviciile sale de fizică teoretică și mai ales pentru descoperirea legii efectului fotoelectric”. A scris sute de cărți și articole.

Einstein a fost, de asemenea, un mare filosof și lider moral. Iată cele 10 lecții de viață extraordinare:

1. Urmați-vă curiozitatea: „Nu am talent special. Sunt doar curios pasionat. „
Curiozitatea ajută la alimentarea imaginației noastre. Când punem întrebări altora, putem găsi informații importante care să ne ajute să ne rezolvăm problemele, să deschidem noi porți și să formăm conexiuni. Când punem întrebări despre noi înșine, putem să ne scuturăm credințele, să dezvăluim dorințele noastre cele mai interioare și să facem schimbări pozitive.

2. Perseverența este neprețuită: „Esecul este parte importanta a succesului”.
Trebuie sa invatam sa ne incredem in fortele noastre. Sa mergem mai departe, sa nu renuntam niciodata.

3. Concentrați-vă pe prezent: „Orice om care poate conduce în siguranță în timp ce sărută o fată drăguță nu dă sărutului atenția pe care o merită”.
Ce exemplu îl face exemplul lui Einstein pentru a ilustra importanța concentrării asupra prezentului. Putem să pierdem plăcerile prezentului, devenind prea preocupați de trecut și / sau de viitor. Reamintindu-ne zilnic ca să fim prezenți, ne va aduce mai multă pace și bucurie, precum și o apreciere mai mare pentru viață.

4. Imaginația este puternică: „Imaginația este totul. Aceasta este previzualizarea atracțiilor viitoare ale vieții. Imaginația este mai importanta decat cunoasterea.”
Cu o idee, poate fi construit un imperiu.

5. Faceți greșeli: „O persoană care nu a făcut niciodată o greșeală nu a încercat niciodată ceva nou.”
Greșelile sunt inevitabile. Ele pot fi dezamăgitoare și fără de încredere, dar adesea necesare pentru a testa adevăratul nostru angajament față de obiectivul final. Ce lucruri grozave sunt realizate vreodată, fără a cădea vreodată mai întâi într-un fel? Eșecul real este în faptul că nu începe sau nu se termină.

6. Trăiește în moment: „Nu mă gândesc niciodată la viitor – este destul de curând.”
Așa cum se spune, momentul este tot ce avem, un concept greu de înțeles.Nu avem nici un motiv pentru a ramane blocati in trecut sau pentru a ne ingrijora cu privire la viitor.

7. Nu îți fie frică să fii diferit.
Ceea ce este corect nu este de cele mai multe ori si popular, iar ceea ce este popular nu este neaparat corect.Nu trebuie sa lasam credintele dominante ale celorlalti sa ne rapeasca individualitatea.

8. Cunoștințele provin din experiență: „Informația nu este cunoaștere. Singura sursă de cunoaștere este experiența. „
Experiența reală creează cunoștințe care sunt respectate și evaluate de alții.Povestea ta de viață este bogată în cunoștințe și oamenii sunt gata să asculte, deoarece este cel mai convingător și mai autentic mod de a face diferența cu cineva.

9. Aflați regulile și apoi jucați mai bine: „Trebuie să învățați regulile jocului. Și atunci trebuie să te joci mai bine decât oricine altcineva.
Pentru a deveni un expert în ceva, învățați tot ce puteți despre acest subiect, studiați succesele altora și apoi încercați să o faceți mai bine decât ei.

10. Violenta nu este niciodata raspunsul.
Trebuie să invatam sa punem jos armele, atat in lume cat si in vietile noastre.

loading...

Add comment