Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 rugăciuni puternice pentru soțul și căsătoria ta.

Rugăciunea unei soții pentru soțul ei poate fi un lucru puternic.Este dificil să te obișnuiești cu rugăciunea, mai ales când viața este atât de ocupată și plină de distrageri și liste de lucruri de făcut.Și totuși, este vital. Petrecerea timpului cu Dumnezeu în rugăciune este esențială pentru a continua să creștem în credința noastră creștină și să ne apropiem de Dumnezeu.Din fericire, rugăciunea nu trebuie să fie o întreprindere îndelungată. Pentru mulți dintre noi, rugăciunile scurte intercalate adesea pe parcursul zilei pot fi mai bune.În continuare avem o colecție de rugăciuni pentru soți, care pot fi rostite după cum este necesar pe tot parcursul zilei.Acestea nu sunt nimic complicat.De fapt, ele sunt pur și simplu cuvinte. Cuvinte din inima mea pe care le-aș include în propriile rugăciuni pentru soțul meu.

Rugăciune de îndrumare pentru soțul tău.
Spunând o rugăciune zilnică pentru soțul tău, gândește-te să îi ceri Domnului îndrumarea lui. Roagă-l să trimită un spirit de înțelepciune soțului tău în toate lucrările sale.
Doamne Dumnezeule, te rog să-i acorzi soțului meu îndrumarea întot ceea ce face. Fii alături de el când ia decizii atât mari, cât și mici și ajută-l să-ți simtă mâna conducând în viața lui. Dă-i încredere să facă alegeri evlavioase și să caute să îți facă voia în toate. Dacă se luptă cu o problemă specifică, te rog să-l binecuvântezi și să-i faci cărările drepte și clare. Amin.

Rugăciune pentru putere pentru soțul tău.
Doamne Dumnezeule, te rog să-i dai soțului meu putere zi de zi.Ajută-l să-și amintească că puterea și harul lui provin de la tine. Ajută-ne pe toți să ne amintim că toate darurile noastre bune provin de la tine, Tată Ceresc. Când soțul meu se simte slab, te rog să-i reamintești dragostea și sprijinul tău și ajutați-l să-și amintească și dragostea și sprijinul pentru el. Amin.

Rugăciune pentru o căsătorie evlavioasă.
Încearcă să spui o rugăciune pentru soțul tău și pentru căsătorie în fiecare zi. Mulțumește întotdeauna lui Dumnezeu pentru căsătoria ta și cere-i să o binecuvânteze.
Doamne, îți mulțumesc din suflet pentru binecuvântarea căsătoriei. Sunt atât de bucuroasă că mi-ai dat un soț atât de minunat pe care îl prețuiesc atât de profund. Ajută-mă să-l iubesc așa cum ne iubești tu pe noi. Doamne, te rog să binecuvântezi căsătoria noastră din abundență.Ajută-ne să fim o reflectare a dragostei tale pentru noi.Ajută-ne să devenim mai puternici în dragoste în fiecare zi și să ne prioritizăm mereu căsnicia.Și ajută-ne să facem toate acestea spre slava Ta Doamne. Amin.

Rugăciune pentru familia ta.
Doamne Dumnezeule, îți mulțumesc foarte mult pentru darul familiei.Ne simțim atât de binecuvântați că avem familia incredibilă pe care o avem.Te rugăm să ne binecuvântezi cu darul copiilor dacă este în planul vostru pentru noi.Permiteți-ne să devenim părinți iubitori și evlavioși.Te rog să fii alături de fiecare membru al familiei.Binecuvântează-i cu sănătate, siguranță și fericire și te rog să le permiți să simtă dragostea ta pentru ei astăzi și întotdeauna. Amin.

O binecuvântare pentru căsătoria ta.
Este o idee frumoasă să te rogi împreună cu soțul tău în fiecare zi. Nu numai că vă ajută să vă încurajați viața spirituală, dar, fără îndoială, vă întărește și legătura.Binecuvântarea căsătoriei este o rugăciune minunată pe care o poți recita zilnic sau de câte ori crezi.
Dragă Tată Ceresc,căsătoria noastră este un dar de sus și depindem de tine pentru succesul ei continuu.Ajută-ne să nu uităm niciodată să te punem pe primul loc în viața noastră.Permite-ne să avem o căsătorie plină de dragoste și bucurie, dar și una puternică și profundă și capabilă să reziste durerilor și tragediilor.Ajută-ne să ne păstrăm mereu căsnicia ca una dintre cele mai importante părți ale vieții noastre. Binecuvântează și protejează-ne căsătoria, Doamne, și dă-ne mulți ani împreună. Amin.

loading...

Add comment