Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Omul să fie mulțumit cu ceea ce are.Nu bogăția,ci liniștea casei tale te face fericit.

Mulți dintre noi avem diferite griji, sentimente de nemulțumire,sentimente de disconfort, eșec și sentimente de a nu fi totul suficient.Dar, în ciuda tuturor acestor sentimente, avem o putere în noi.Ceva mai mare decât toate obstacolele din calea noastră. În fața fricilor și obstacolelor noastre, avem puterea de a încerca să privim spre ceva mai ușor. Numiți-o legea atracției, numiți-o rugăciune, numiți-i credința oarbă, numiți-o orice doriți … totul se reduce la un singur lucru: pozitivitatea.

Cu cât punem mai multă viață în lucrurile care ne fac fericiți, cu atât vom descoperi că aceste lucruri ne vor îndrepta drumul.Grija este o parte din viață. Este un fapt inevitabil și, uneori, este un lucru pe care pur și simplu nu îl putem controla. Suntem doar oameni, până la urmă. Dar nu facem noi înșine niciun favor atunci când ne turnăm tot sufletul în preocupările noastre. Este un ciclu greu de evitat. Dar când lucrurile devin dure, încercați să mulțumiți pentru tot ceea ce aveți.Puteți începe cu lucrurile mici.Încercați să vă gândiți la lucruri mărunte pentru care trebuie să fim recunoscători, lucruri care poate să nu aibă vreo legătură cu orice situație actuală vă confruntați.

Apoi gândiți-vă cât de mulțumit sunteți că aveți anumite persoane speciale în viața voastră. Sau poate cât de norocos sunteți că aveți un loc de muncă bine plătit. Și după aceea, faceți un pas mai departe. Încercați să faceți mai mare această senzație de recunoștință. Mulțumiți pentru că sunteți sănătos. Și apoi vine partea cea mai grea dintre toate, încercând să fii plin de milă și plină de recunoștință pentru orice experiență ai avut în viață, indiferent dacă este plăcută sau nu.Fă tot posibilul să fii recunoscător că orice obstacol vei trece servește la un anumit scop.Poate că acest scop este ceva mai mare decât puteți recunoaște, cel puțin în momentul prezent. Dar fiecare mică greșeală, alunecare sau greșeală te conduce pe o cale care te va ajuta în viitor.Fie că te va ajuta să crești, să te ajute să mergi mai departe sau să te ajute să eviti să faci aceeași greșeală de două ori.

Cu cât îți ia mai mult timp să te gândești la toate lucrurile de care trebuie să fii recunoscător, cu atât mai puțin spațiu ar putea să-ți asume obstacolele.Provocările noastre devin mult mai puțin intimidante atunci când realizăm tot binele pe care îl avem de partea noastră.Pozitivitatea și lumina există, așteptând să se realizeze în orice circumstanță în care ne întâlnim. Depinde de noi dacă alegem sau nu să o căutăm și să o trăim. Nu bogăția te face fericit, ci liniștea casei tale.Mulțumește pentru tot ceea ce ai și fă-ți timp pentru a-ți număra binecuvântările, chiar și în cele mai întunecate locuri.

loading...

Add comment